Wpis z mikrobloga

No nieźle. Ziomek, który wrzuca content na poziomie przeciętnego gimba zrewolucjonizował polski marketing xDDD

No dobra, niech mu będzie, ale żeby od razu zostać krulem Wykopu? Nie za wysokie progi, na solgazowe nogi??

http://innpoland.pl/128111,polski-producent-agd-solgaz-podbil-serce-internautow-wszystko-za-sprawa-tego-23-latka

#solgaz #solgazopowiada #heheszki #marketing #marketinginternetowy
md23 - No nieźle. Ziomek, który wrzuca content na poziomie przeciętnego gimba zrewolu...

źródło: comment_HFOixraww9QkVZ2Z53CCQhhNiqOcxlYa.jpg

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wielu z nauczycieli akademickich nie nadążyło za zmianami, jakie nastąpiły w ostatnim czasie w środkach masowego przekazu.

@md23: in point gurwa xD
tak samo jak nauczyciele podstaw przedsiębiorczości którzy w życiu nie mieli własnej działalności jebiący uczniów za biznesplan i pomysły na niego.

w sumie smutnym jest, że marketing w Polsce raczkuje, to niemalże puste pole. większość właścicieli firm w metaforycznej p-----e ma budżet na reklamę i traktuje to jako zbędny koszt, a każde odejście od normy traktuje jak
  • Odpowiedz
@md23: Nie p-----l, solgaz mi się pozytywnie przez ten marketing kojarzy czyli cel osiągnięty. na "Krula" wykopu to jeszcze do nominacji wiele brakuje ale jak to z artykułem pewne rzeczy się przejaskrawia.
  • Odpowiedz
@keltan: dla mnie jest skreślony po aferze z kuźniarem, a content to nic odkrywczego tylko powielanie istniejących w necie od jakiegoś czasu schematów
  • Odpowiedz
@md23: Afera z kuźniarem to też swego rodzaju sukces marketingowy z zakresu nie ważne jak mówią ważne żeby mówili, do czasu jak nie będą produkować gówna i go wciskać na fali sławy , to mi się będą dobrze kojarzyli.
  • Odpowiedz
@laza: zdjęcie z Kuźniarem na wykopie to tak jakby M----n wpadł na zebranie KKK. Pewnych rzeczy się po prostu nie robi i tyle
  • Odpowiedz