Wpis z mikrobloga

Jak lewak z #neuropa robi wpis to zaraz się zlatują inne lewagi i plusujo swojego kolegę tudzież koleżankę. Jak to w komunie. Każdy wie co ma robić. A jak wpis robi prawak z #4konserwy ? O ja #!$%@?. On pisze ten wpis, dodaje obrazek, pot mu cieknie po twarzy. A jeszcze musi zawołać wszystkich kolegów. Każdego #!$%@? z osobna żeby zauważył i dał tego #!$%@? plusa. A weź nie zawołaj. To dostaniesz 3 plusy z czego 2 od botów. Eh.....
Pobierz kvvach - Jak lewak z #neuropa robi wpis to zaraz się zlatują inne lewagi i plusujo sw...
źródło: comment_NHk2sAyFgdo58GxOcHT9T1AjXe7YojfU.jpg
  • 33
@kvvach
1. Niby beka z wołania ale to neuropa ma jakieś spamlisty na mirkolistach i się woła na plusowanie wpisów, wykopywanie znalezisk i dotykanie po benisach xd
2. Na screenie widać, że wpis był dodany 2 minuty temu, nie każdy odczytuje powiadomienia od razu, a nawet jeśli nie było się zawołanym to wpis można zobaczyć znacznie później niż po w minutach
@kvvach: Mnie przede wszystkim śmieszy, że połowa z tych wołanych to autentycznie trolle które wrzucają jedynie obrazki albo jednolinijkowe "#!$%@?" lewaków lub nełropy. Jak oni weszli w relację między sobą? Dwóch starców krzyczących na chmurę zostało przyjaciółmi nie zamieniając ani jednego słowa tylko przekrzykując się nawzajem. Aż się przypomina, gdy zielonek1000 (który ma ciekawy kontent!) bronił theone1980, bo ciekawe rzeczy wrzucał. Pewnie wtedy gdy życzył śmierci prezydentowi Polski.
Pobierz Pawu1on - @kvvach: Mnie przede wszystkim śmieszy, że połowa z tych wołanych to autent...
źródło: comment_UsuN4j9lTrx4hmjs195JTItrFBv0HY02.jpg