Aktywne Wpisy

Pytanie do #rozowepaski ale może i nie tylko. Potrzebuję porad i opinii.
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma

dr3vil +14

To samo było z Tigerem #bonzo , wszyscy go wyzywali od najgorszych aż w końcu się #!$%@?ł, zwinął interes i możemy tylko tęsknić. :P
#danielmagical
@WhiteRaven12: Grubas od dawna nie zapewnia rozrywki, tylko jak bezczelny alfons zgarnia kase za "wysilki" innych (w ostatnim czasie glownie Gochy, w mniejszym stopniu Seby/Malysza).
Kiedys Daniel byl sympatyczny, zabawny, "szczery", aktywny. Dzisiaj jest chytry, obludny, nudny i leniwy. Kiedys kase wydawal na remont i ciuchy dla brata, dzisiaj finansuje kolejne zachcianki swoje i swojej lasej na kase KOBIETY.
źródło: comment_nob1sKAgAF8bX85YbJ55WVr93DCuM43B.jpg
Pobierz@ApodyktycznyKibolFaszystaHomofob: Spuchł od ciągłego chlania i #!$%@? odpadków ze śmietnika z litrami oleju.
Żadnych owoców czy warzyw tylko non stop same smażone odpadki w litrach starego oleju ze śmietaną i majonezem w hurtowych ilościach.