Wpis z mikrobloga

@IDDQDIDKFA: Jeśli chodzi Ci o transfer pomiędzy klubami polskimi to faktycznie nie kojarzę, ale chodziło mi bardziej ogólnie, że jak ktoś gra w Legii to spoko, ale jak już odchodzi bez znaczenia z jakiego powodu to "#!$%@? i tak cie nie chcemy" to jednak trochę słabe podejście. A tu jeszcze też mi chodziło o poprzednią sytuację z Hamalainenem
@beer_man: Dokladnie tak, jak Hama gral w lechu to byl najlepszy pilkarz a jak odszedl to kibice lecha mowili ze i tak byl chvjowy.

@Przesmyk:

Po 1. Nie przeklinaj
Po 2. Wiecej kultury
Po 3. Wiecej szacunku do starszego
Po 4. Ciekawi mnie geneza waszego bolu dupy ktory prowadzi do chamskich odzywek takich jak twoja wypowiedz
Po 5. nie odpisuj juz w tym temacie
@IDDQDIDKFA: przecież już ci ludzie pisali, tu chodzi o to, że co miesiąc mu się zmienia światopogląd o 180 stopni. Niedawno był pewien, że w Wiśle zostaje do końca kariery, teraz jest pewien, że do Wisły nie wróci. Tu nie jest ból dupy, tylko zwyczajna krytyka, bo tak jak na weszlo napisali - po co piłkarze deklarują przywiązanie do klubu, po czym przy pierwszej okazji robią coś całkowicie na odwrót?
@IDDQDIDKFA: Obawiam się, że nie załapałeś o co ludzie mieli pretensje do Mąki. Większość osób jest skłonna pogodzić się z transferem, bo:
- klub potrzebował pieniędzy nieco szybciej niż transza z nc+
- mając w składzie na tej samej pozycji 4 wyrównanych graczy: Pola Lioncha, Petara Brleka, Semira Stilicia i Krzyśka Mączyńskiego, oczywiste było to ze ktoś z nich opuści klub (tym bardziej że sportowo każdy z nich był do zastąpienia,