Hey Murki. Czy sosik LAVA mayonnaise można pasteryzować i trzymać w piwnicy? Myślałem, żeby dolać trochę octu jakiegoś i pasteryzować, ale nie mam pojęcia jak zachowa się majonez w takiej opcji. @goomowy Dzisiaj zrobiłem BIOHAZARD mustard i powiem Ci, że gdyby był ciut ostrzejszy to #!$%@?łbym starego we wszystkie dziury taki byłem podniecony ( ͡°͜ʖ͡°) #goomowesosy #chilihead #ostrezarcie #chili
@kotownik: pasteryzacja gotowego produktu raczej odpada. Albo sam wkład do majo zapasteryzuj albo po prostu trzymaj w lodówce. Naprawde długo może poleżeć w zimnie. Możesz przyjąć date przydatności majo (pod warunkiem że jak dodasz ciepły wkład i zamkniesz w słoikach to sie wieczko zassie).
@goomowy Dzisiaj zrobiłem BIOHAZARD mustard i powiem Ci, że gdyby był ciut ostrzejszy to #!$%@?łbym starego we wszystkie dziury taki byłem podniecony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#goomowesosy #chilihead #ostrezarcie #chili
Możesz przyjąć date przydatności majo (pod warunkiem że jak dodasz ciepły wkład i zamkniesz w słoikach to sie wieczko zassie).
Smacznego i oszczędź starego ;)