Aktywne Wpisy
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz
Seaman193 +1
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może

Wspólnie z DPS Software możemy Wam rozdać 5 licencji SOLIDWORKS 2017 EDU (jest to pełna licencja bez żadnych ograniczeń, z wyłączeniem zastosowań komercyjnych).
Żeby nie robić takiego najzwyklejszego rozdajo, zrobimy szybki konkurs plastyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do końca dnia wrzucamy w komentarzach memy z kotami modelującymi w 3D. Po północy pięć memów z największą ilością plusów dostaje licencje.
3, 2, 1... START!
źródło: comment_9Qskd2aC8qJzesMQyfR3pwRvHO9yp59g.jpg
Pobierz@Majsterkowo: niestety mam zablokowany komputer
źródło: comment_z98em8a8VAPbQNBmNRxQLb9RwXCQQ1mm.jpg
Pobierzźródło: comment_Wa0iw3Llt84Z5dfrzS8A1vfUpV6SV8q7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_O2LUIqgaFDcZKLPNMTP5ySE99uSEBIOU.jpg
Pobierzźródło: comment_ZssuzGgwYLN322kpgEj5968ZHqYXKQXs.jpg
Pobierzźródło: comment_ZTDTXRehpP6ValrLtHSpAYz91QYOwPv0.jpg
Pobierzźródło: comment_0PVsIshzdm0e3OWyCS9O1lS3wxMhJRDk.jpg
Pobierzźródło: comment_dE4vRWw7e8yNqhmY9GyjMyJc31cBLTpy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_4gQAM8bY1eQFEnHSlPE0jzP7lsv6Wt8t.jpg
Pobierzźródło: comment_kKmm8UVpldZiy5DJ0D8VaBlI9S4PrhJM.jpg
Pobierz@apee: Prawdę mówiąc nie wiem, bo nigdy nie robiłem żadnych wydruków (a sam mam już licencję komercyjną). Na pewno jak zrobisz projekt w EDU i wyślesz komuś, kto będzie go otwierał w wersji komercyjnej, to wyskoczy mu info, że projekt był robiony na EDU.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_sbF9fYmmEdyidgosK2NaJewwmdMwexKL.jpg
Pobierzźródło: comment_cDKZU2A1a27yLsbpDii44gyMv4e7SdFi.jpg
Pobierzźródło: comment_KE8ZxeujKhau6Llal4l1ykNQjr2EfLJy.jpg
Pobierzźródło: comment_L3oi17xQwojvaqbwer6t86ntIIRkCaZG.jpg
Pobierzźródło: comment_MLMl3yCY6d0gX8W37eJarCdnFfSP0uO0.jpg
Pobierzźródło: comment_xuiGk5t1xGxscr1RyWRALqV4uSA3eJp3.jpg
Pobierz