Aktywne Wpisy

tojapaweu +1044
Byłem z psem na spacerze w prywatnym lesie należącym wyłącznie do mieszkańców naszego bloku. Nie ma możliwości wejść z zewnątrz, jedynie przez bramę lub furtkę.
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
opinel +161
Niedawno były w gorących posty o poganiaczch na autostradach, a że dziś musiałem pokonać 40km na A2/S2 muszę stwierdzić, że zagłosuję na każdego kto obieca jak najwięcej odcinkowych pomiarów na drogach szybkiego ruchu + podwyższone kary.
Niestety jako Polacy jesteśmy #!$%@? zwierzętami drogowymi, które trzeba #!$%@?ć najwyższymi karami żebyśmy czegokolwiek się nauczyli. Inaczej się nie da, po prostu nie da.
#samochody #motoryzacja #bekazpodludzi
Niestety jako Polacy jesteśmy #!$%@? zwierzętami drogowymi, które trzeba #!$%@?ć najwyższymi karami żebyśmy czegokolwiek się nauczyli. Inaczej się nie da, po prostu nie da.
#samochody #motoryzacja #bekazpodludzi
źródło: europe-road-fatalities
Pobierz

#neuropa #heheszki #polityka #bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #feminizm #humorobrazkowy #zwiazki #rozowepaski #rozowypasek
źródło: comment_TdxEHnqyllt4mxtZNS6SWRIdMWP0LP04.jpg
PobierzStereotyp przyszedł bardziej z USA gdzie taka krzykaczka aktywistka to najczęściej otyła agresorka z fioletowymi włosami
źródło: comment_4hBnHa2s70v6a3eiW4LEdk8lsgkCeApt.jpg
Pobierz@Taki_Sobie: WAT? XD Satyra obrazkowa, rysunek satryryczny znasz takie coś?
A podobnych komentarzy nie trzeba daleko szukac, ot kilka postów w dół pod #bekazfeministek z mirko:
https://www.wykop.pl/wpis/29401901/bezkomentarza-polityka-bekazlewactwa-bekazpodludzi/
PiC rel
źródło: comment_cPGh0Ex4KM98bM410GPcW2uzKJstezd5.jpg
Pobierzźródło: comment_fkV1gvRHKrkzPaTgrai6TOdqgP9F2HFg.jpg
Pobierz@ImInLoveWithTheCoco: Ja bardziej widziałem mniej/bardziej bezczelną krytykę Ogórek pod względem jej hipokryzji i politycznego karierowiczostwa, która obecnie mieni się wielką bojowniczką prawicy, która zaledwie kilka lat wcześniej romansowała z Millerem i SLD. Pierwsze słysze aby były przytyki co do jej wyglądu.
@50HerbatGreya: a ty masz kija w dupie
źródło: comment_ZEps4NTNHvKcFIwrVlakaK6ujSCP9BDn.jpg
Pobierzźródło: comment_ArCbg01R7WnTnmX4y8WfvxHe7o9VsNN1.jpg
Pobierzźródło: comment_kFrQopnesAemdnIl0S23zxcxA4BcSXlE.jpg
Pobierzźródło: comment_6CKXPcj9CfR9w5HHv9WY8miErS9MZVfV.jpg
Pobierzźródło: comment_sMfOsPkwNSbp8ApLQD9jq2zAQTdLPzIM.jpg
Pobierz