Wpis z mikrobloga

Odpowiedź na jednym obrazku na pytanie, dlaczego piwniczaki #4konserwy, a w szczegółności narodowcy oraz gimbo patrioci sa tacy sfrustrowani w sieci? Trudno by nie byli z takim podejściem do kobiet. Bardzo celna satyra. Źródło FB Profil Aleksandra Herzyk (rysunki)

#neuropa #heheszki #polityka #bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #feminizm #humorobrazkowy #zwiazki #rozowepaski #rozowypasek
grubson234567 - Odpowiedź na jednym obrazku na pytanie, dlaczego piwniczaki #4konserw...

źródło: comment_TdxEHnqyllt4mxtZNS6SWRIdMWP0LP04.jpg

Pobierz
  • 29
@grubson234567: Tak jak już wyżej patriota @Lord6Infamous: zauważył, niektórym feministkom ciężko odmówić urody- taka kiciputek, Manuela Gretkowska czy jakieś młode karyny z razem. Z drugiej strony nietrudno zauważyć, że wśród środowisk feministycznych jest wiele kobiet odbiegających od norm piękna bo feminizm jest dla nich atrakcyjny. To nie ja jestem winna, powinnam zaakceptować swoją otyłość, nie będę golić nóg bo patriarchat, po co iść na diete jak można iść na spotkanie
A co by nie mówić- też czytałem na gazecie czy innych wyborczych, że Magdalena Ogórek() wyglada jak maszkara.

@ImInLoveWithTheCoco: Ja bardziej widziałem mniej/bardziej bezczelną krytykę Ogórek pod względem jej hipokryzji i politycznego karierowiczostwa, która obecnie mieni się wielką bojowniczką prawicy, która zaledwie kilka lat wcześniej romansowała z Millerem i SLD. Pierwsze słysze aby były przytyki co do jej wyglądu.