Wpis z mikrobloga

wystarczy wymyć, łupki zabarwiają rosół na bardziej złotawy kolor


@acidd: to że skórka jest złota to nie znaczy, że da ci złoty kolor pajacu XDD Co za teoria XD Wystarczy sama cebula podsmażana poza tym- to daje klarowność bulionu który już jest złotawy dzięki dobrej mieszance mięsa.
Ale #!$%@?- skóra sucha z cebuli daje kolor.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@acidd: z tymi jajkami różowy mi powiedział jak pokazałem, że "patrz jaki ziom nie obrał cebuli do rosołu"
ale to nie zmienia faktu, że ja np. lubię jeść cebule z rosołu i nie wyobrażam sobie wrzucić tam niejadalnej jej części, osiądzie na dnie i bedzie #!$%@?ć w zębach. Lepiej wincyj mięsa i też się zabarwi.
  • Odpowiedz
@Croudflup: ale ja nie lubię cebuli z rosołu ;) tylko marchewka, pietrzuszka no i kapusta no i jeszcze seler :P ale cebuli nie lubię z rosołu, wolę na surowo.
uciekam, trzymaj się kolego :)
  • Odpowiedz