Breakplan Breakplan 12.04.2018, 16:30:53 16 + Mireczki!Dziś coś dla tych chcących pozwiedzać i powylegiwać się nad wodą ( ͡° ͜ʖ ͡°)7 DNI WE WŁOSZECH W MAJU OD 800 ZŁ! (LOTY + NOCLEGI)Pamiętajcie, że tego typu wypad do dowolnego miejsca na świecie w dowolnym terminie możemy zorganizować za Was - wystarczy, że wypełnicie nasz formularz kontaktowy!Nie przegapcie żadnej okazji, zapisując się na naszą mirkolistę! Do następnego! #breakplan #podroze #podrozujzwykopem #tanieloty #promocje #okazje #turystyka #taniepodrozowanie #cebuladeals #wlochy #neapol Gdańsk źródło: comment_VOGXtfaJFYdyykehQYIB1QlJUOHvttgw.jpg Pobierz
Breakplan Breakplan 12.04.2018, 16:32:02 2 + Wołam zainteresowanych (326) z listy OkazjeMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.Dodatek wspierany przez Cebula.OnlineMasz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanenPokaż całość
AsuriTeyze AsuriTeyze 12.04.2018, 16:33:09 0 + @Breakplan: Akurat mogliście pisać wczoraj o tym, mama już zarezerwowała bilet do Neapolu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ThePaueu ThePaueu 12.04.2018, 20:55:50 0 + @Breakplan: na każdy formularz układacie taki piękny plan? C:
AsuriTeyze AsuriTeyze 13.04.2018, 14:41:51 0 + @lastro: Tak, a co w tym złego? Nie jestem dorosły, sam nie polecę
AsuriTeyze AsuriTeyze 13.04.2018, 15:12:01 0 + @lastro: 17, a nawet jeśli to co złego polecieć z mamą? To jakiś wstyd? XD
AsuriTeyze AsuriTeyze 13.04.2018, 15:49:30 0 + @lastro: No ale k---a nie mogę lecieć sam bo nie jestem dorosły XD
Dziś coś dla tych chcących pozwiedzać i powylegiwać się nad wodą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
7 DNI WE WŁOSZECH W MAJU OD 800 ZŁ! (LOTY + NOCLEGI)
Pamiętajcie, że tego typu wypad do dowolnego miejsca na świecie w dowolnym terminie możemy zorganizować za Was - wystarczy, że wypełnicie nasz formularz kontaktowy!
Nie przegapcie żadnej okazji, zapisując się na naszą mirkolistę!
Do następnego!
#breakplan #podroze #podrozujzwykopem #tanieloty #promocje #okazje #turystyka #taniepodrozowanie #cebuladeals #wlochy #neapol Gdańsk
źródło: comment_VOGXtfaJFYdyykehQYIB1QlJUOHvttgw.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen