Aktywne Wpisy
metjumakk +9
Im więcej korzystam z Tindera, tym bardziej uważam, że dziewczyny na tej apce są jakieś #!$%@?. Ale to tylko część głębszego problemu z kobietkami w naszym społeczeństwie. Po tym wpisie, możecie uznać mnie za incela, wariata, szura, I don't care anymore. Możecie sobie pisać takie określenia, #!$%@? jajca. Naprawdę, nastąpił u mnie jakiś breaking point.
Zacznę od luźniejszego tematu, czyli tindera.
Sam tinder #!$%@?. Aplikacja, od której kobietkom #!$%@?ło. Gdybym mógł to
Zacznę od luźniejszego tematu, czyli tindera.
Sam tinder #!$%@?. Aplikacja, od której kobietkom #!$%@?ło. Gdybym mógł to
wfyokyga +20
Plecy mnie bolom i noga i wszystko
Kupiłam dość drogą szynkę (45 zł/kg) od renomowanego producenta, po otwarciu opakowania próżniowego wylało się sporo płynu, a po przekrojeniu okazało się, że wygląda jak na zdjęciu. Nigdy nie spotkałam się wcześniej z takimi dziurkami. Jak myślicie, co one oznaczają - była czymś nastrzykiwana, odświeżana, nieprawidłowo mrożona, a może coś innego? Poza tym pachnie w porządku i nie sprawia wrażenia nieświeżej, ale nie mam zamiaru jej jeść. Jak myślicie, jest o co nakręcać aferę?
Wpis z anonimowych, aby uniknąć stalkingu ze strony rodzimego przemysłu mięsnego #pdk
#pytanie #afera #jedzenie #jedzzwykopem #zywnosc #wedlinydomowe - może macie podejrzenia?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Niech poleży ze dwa-trzy dni, zobaczysz jak będzie się kleiła i zacznie śmierdzieć.
Polecam kupować surowe mięso i samemu parzyć/gotować/piec.
Dłużej poleży w lodówce, lepiej smakuje, i nie ma tyle chemii...
" Surowiec: przetwarzanie surowca silnie zanieczyszczonego mikrobiologicznie (drobnoustroje wytwarzające gaz),
" Dodatki: duże dawkowanie cukrów (w powiązaniu z surowcem silnie zanieczyszczonym mikrobiologicznie lub masowaniem w zbyt wysokiej temperaturze i niedostatecznym ogrzaniem powoduje wydzielanie gazów i powstawanie porów),
" Technologia produkcji: zbyt duże ciśnienie podczas nastrzyku (należy nastrzykiwać wielofazowo przy ciśnieniu do 0,2 MPa); zbyt szybkie masowanie "bez próżni"; brak odpowietrzenia po masowaniu i przed parzeniem,
" Wędzenie/parzenie: