Aktywne Wpisy
TSR44 +471
ATAT-2 +761
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
#wegetarianizm #jedzenie #jedzzwykopem #kuchnia #oswiadczenie
Wtedy należałoby prefiksować typem wkładu, np "turkey burger", "bison burger", czy "veggie burger" (tak jak ten z Papuvege (。◕
Kiedyś zapytałem o przepisy na lunche do pracy, najlepiej z bez mięsa, żeby urozmaicić dietę, to rzuciła się na mnie banda debili xD
Niemniej tutaj OP ma racje. Burger nie koniecznie musi zawierać mięso. Może ty być vegeburger. Wstawka przed słowem Burger definiuje jego rodzaj
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora