Mirky. Kto mi to wyjaśni? Flota dostawcza oparta na Lublinach? A może jest tu jakiś driver z Bodzio Meble? Przecież to co tam odwala się z flotą to jakaś uber #bekaztransa. Trasy na pół Polski, szlaki autostradami i eskami, ciężkie ładunki a tu swist wału, brak klimy, pióra od ciężaru na lewą stronę, kiera luzy na pół obrotu... Masakra jakaś. Nie żebym zaglądał komuś w portfel, ale sam Bodzio lata heli a dom ma wielkości zamku... #patologiazewsi #patologiazmiasta
@kubapoz: Jak lubliny były produkowane to pan Boguś kupił ich w c--j - tz gdzieś czytałem, że 50 ale moim zdaniem jest ich tam z 300. Jak lublin bańczył, to pan Boguś kupił cały magazyn cześci zamiennych i tak to się żyje na tej wsi. Teoretycznie kiero ma dwa lubliny, jeden jest ładowany, drugim przyjeżdża.
@betonowecukierki @kubapoz Jak meblowałem mieszkanie to nawet nie chciałem patrzeć na meble od Bodzia bo w podświadomości miałem, że będą takie solidne jak ta flota. Ile razy te truchła wyprzedzam jak gnają 70 po autostradzie
@kubapoz: bo ja wiem czy taktyk. Pamiętaj, że firma to też PR i nie zbudujesz go r---------i żukami.... Obecnie bodzio kojarzy się z tandetą i babcinym dyzajnem lat 90'.
@absoladoo: @betonowecukierki: A d--a tam PR,jakby robili ładne i solidne meble to każdy miałby gdzieś czym to wożą. Jeśli to prawda z tym magazynem części to jaki to b----l musi być z serwisowaniem tej floty xD
- wyjście z grupy MŚ z patałachami typu schyłkowy Krychowiak, Bielik, Kamiński - opędzlowanie Włochów i Portugalii na Euro u21 - awans z Legią do Ligi Europy, 6 pkt w grupie
źródło: comment_Ya2fTGaE3PGiCJkkut8hPDfi8sqwXVHD.jpg
PobierzTeoretycznie kiero ma dwa lubliny, jeden jest ładowany, drugim przyjeżdża.
Jeśli to prawda z tym magazynem części to jaki to b----l musi być z serwisowaniem tej floty xD