Aktywne Wpisy
wykop +67
Wykopowicze (ツ)
1. Jak mogliście już zauważyć, na górnej belce serwisu pojawiło się - dobrze Wam znane - czerwone serduszko WOŚP! Wykop, jak co roku, wspiera @fundacjawosp W tym roku również zachęcamy Was do wpłat na rzecz Fundacji. W komentarzach do wpłat możecie oczywiście pozdrawiać Michała (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Link: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop (ʘ‿ʘ)
2. Obie nasze aplikacje (Android/iOS) doczekały się kolejnych aktualizacji.
1. Jak mogliście już zauważyć, na górnej belce serwisu pojawiło się - dobrze Wam znane - czerwone serduszko WOŚP! Wykop, jak co roku, wspiera @fundacjawosp W tym roku również zachęcamy Was do wpłat na rzecz Fundacji. W komentarzach do wpłat możecie oczywiście pozdrawiać Michała (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Link: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop (ʘ‿ʘ)
2. Obie nasze aplikacje (Android/iOS) doczekały się kolejnych aktualizacji.
ish_waw +905
Codziennie od poniedziałku do piątku mogę wrzucać z paragonami jako listą zakupów
#gotujzwykopem #studbaza
Jesteś fanatykiem leczo
@tr4b4nt bedzie
@krabsik: mówi się, że mięso idące do zmielenia jest gorszej kategorii, ponieważ nie widać co zostało zmielone. Plus obstawiałabym na więcej bakterii tlenowych w takim paczkowanym mięsie. Niebieski czasem kupuje, ja się wystrzegam, bo oboje mamy problemy ze strawieniem takiej gotowej mielonki i mówię tu tylko o mięsie 100%, nieważne z jakiego zwierzaka.
http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_pzh/files/pzhissues/id375/Ocena_jakosci_mikrobiologicznej_miesa_mielonego_przeznaczonego_do_sprzedazy_detalicznej.pdf
http://www.acta.media.pl/pl/action/getfull.php?id=1242
btw, myślę,
@matra tak zrobię, ale wtedy magicznych 3 złotych za porcję pewnie nie osiągnę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kaifasz: @matra: ja #!$%@?ę, rozkminy jakiego ścierwa się #!$%@?ć żeby kałdun nie bolał i nie było smierdzących siarką bączurów.
Wpisujesz w google "proste dania dla studentów". Oto pierwszy wynik:
"Makaron z boczkiem i cebulą" - myślisz sobie, spoko, zrobię.
Składniki:
- makaron ze szwajcarskiej mąki mielonej sposobem tradycyjnym
- boczek z dzikich świń z Afryki
- łzy brazylijskiego noworodka
- kryształ z serca góry uga buga
- cebula rotszwalcka wyhodowana w ziemi torfowej
- sól
Sposób przygotowania: Cebulę posiekać dobrze naostrzonym