Wpis z mikrobloga

@Rorter: to wydanie 1, to tak naprawdę drugie z tą samą okładką. Od pierwszego różni się znacznie jeśli chodzi o większą ilość przepisów. Nie miałem do czynienia z tym ostatnim, ale stwierdzenie "wydanie nowe" sugeruje, że powinno być to samo.
@Rorter: Książka super, ale... to jest narzędzie, którego często się używa. Dlaczego więc wydawca daje nam miękką oprawę? To jest dla mnie jedyny minus. Jeżeli znajdziesz w twardej, to bierz! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rorter: też polecam. Sporo podstaw.
Po jakimś czasie przepisy będziesz sam wymyślał jak zrozumiesz jakie są zmienne i co co smakuje.
W tej książce najważniejszy jest wstęp. Omawia wiele rzeczy, których w internetowych przepisach nie znajdziesz.
Ehhhh zdublowało mi komentarz, a po usunięciu dubla skasowało oba (°°

@wykopowy_brukselek: Dzięki za grupę, będę buszował
@tptak: To cenna uwaga, precyzja przepisów zawsze na plus!
@Miyazaki: Może to być błędne stwierdzenie, ale w internecie jest aż za dużo źródeł wiedzy, a my nie zawsze jesteśmy w stanie jednoznacznie odfiltrować wartościowych treści. Książka oszczędzi czas, zbierze sporą porcję wiedzy