Wpis z mikrobloga

@yuim: rozpychasz się, a doopa ci pychą obrasta. Oto inny punkt widzenia, który ci nie w smak:Jakaś rózia fon liszaistein na zamówienie na niemiaszków odkrywa pozorną aferę przez usłużnych w tvn, aby uwalić resztki eksportu rolniczego z Polski. Takich oszczerstw blokujących eksport polskiego mięsa do Danii, potem Holandii, Szwecji i innych krajów było wiele przez ostatnie 10 lat, także do Rosji pod podobnymi pretekstami. Najczęściej to nie ma związku z faktami,
  • Odpowiedz
@bijotai: NIE. Zaczyna się komentowanie przez myślących. Myślenie i kojarzenie faktów z różnych pozornie oddalonych zjawisk, to nie jest teoria spiskowa. Ciekawe, kto i po co zaimpregnował cię na teorie spiskowe ? Wszak ze spisków i ich skutków składa się historia świata ? Widać, nawet,że nawet o przyczynach i wysterowania Polski na pierwszy atak III Rzeszy w 1939 r.nic nie przeczytałeś ponad podręcznikiem do podstawówki. marsz do szkoły po odrobinę wiedzy
  • Odpowiedz
@plautilla yntelygentny ynaczey wykopku a kwestii wiedzy historycznej, spisków oraz przyczyn kryzysów światowych to mógłbym ciebie uczyć. Niestety nigdy nie zaliczyłbyś nic u mnie ))¯_(ツ)_/¯
Dodatkowo ustal sobie teorię spiskową. Masz w niej olbrzymie luki (podobnie jak w mysleniu). TVN należy do Amerykanów i podobno to amerykańska wołowina wchodzi na rynek europejski. Więc skąd tu Niemcy? Jakość polskiej żywności jest problematyczna od lat i nie zastanawia ciebie, że każdy kraj ma w
  • Odpowiedz
@plautilla:

Zaczyna się komentowanie przez myślących.

Ciekawe, kto i po co zaimpregnował cię na teorie spiskowe ?

chyba przez tłum który podchodzi zbyt emocjonalnie do życia. Niektórym wystarczy napisać że za czymś stoją Żydzi, Niemcy, partia polityczna której nie lubią, czy jacyś inni "wrogowie Polski" i to już jest dla nich wiarygodne i prawdziwe.. Tylko że tak to można wygenerować teorie spiskowe w zasadzie na każdy temat. Ludzie lubią wierzyć, że
  • Odpowiedz
@yuim: skarżypyta, rozżalił sie nad sobą i wsadził w ramki. P.S do afery mięsnej , dość istotnej sprawy oraz mendium, które ją rozpętało, ale czy takiemu da do myslenia ?
#!$%@? 13 godz. temu via iOS
+39  
"Jak ktoś myśli, że takie procedery dzieją się tylko w polskich rzeźniach to jest w błędzie. Dwa lata temu pracowałem w niemieckiej rzeźni Tonnies fleisch. To co tam się działo z mięsem przechodziło ludzkie
  • Odpowiedz
@plautilla echhh mój stopień ogólności mówi mi, że jesteś jednym z tych wykopków, którzy nie mają zielonego pojęcia o problemie z wołowiną, ale koniecznie chcą zabłysnąć. Twoje teorie można rozbić o kant... polska żywność ma od lat problem z jakością. Dotarło?
  • Odpowiedz
@plautilla: lądujesz na czarnej liście, bardzo rzadko dodaje tam kogoś kto nie jest shitposterem na nocnej. Natomiast twoje komentarze to taka żenada, że więcej nie chcę widzieć tego pod moimi wpisam. Nie po to siedzę na mirko żeby oglądać content na poziomie komentarzy z głównej.

Napisz mi , dlaczego hitlerki nie robią afery antyniemieckiej, chociaż 1 przetwórnia na 5 zachowuje standardy ? Bo rózie liszai sztajny nie maja tam prawa bytu.
  • Odpowiedz