Aktywne Wpisy
Undying +538
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +802
Pierwszy raz robiłam ciasto na bazie szpinaku, jakoś nie było mi po drodze do tej pory. Jakie to jest dobre to ja nawet nie (ʘ‿ʘ)
Zdjęcie do dupy, ale o tej porze i tak ciężko o coś lepszego :P
#gotujzmatra #gotujzwykopem #bezglutenu
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jeśli Cię to interesuje, zawsze mu smakuje to co piekę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@prostawiezawpizie: za chwilę opiszę jak robiłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@prostawiezawpizie: w szklanej misie zblendowałam 90g świeżego szpinaku, jednego niewielkiego mocno przejrzałego banana i mleko kokosowe - nie wiem dokładnie
a tak na serio to rzadko to słyszę - wiem co mu nie smakuje i staram mu się tego nie podtykać pod nos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mirkosoft: a co dopiero przepisy podające 450g mrożonego? ( ͡º ͜ʖ͡º) Pamiętam jak robiłam koktajle kiedyś, jak niebieski za cholerę nie chciał niczego co zielone. Ale już to samo zielone zabarwione jagodami wpierdzielał ze smakiem. Albo śliczny jasnoróżowy koktajl truskawkowy, w którym siedziało pół cukinii na szklankę. No jakoś smakował xD
Pomijam że ma się to nijak do pointy.
To może powinienem teraz odpisywać ci w łacinie żeby ci pokazać jaki to ja nie jestem 'fafarafa'?
Nie napisałem że każdy kto nazywa ostrygi robalami jest prostakiem, czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że prostak nazywa ostrygi robalami. A to nie to samo.