Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +404
DLACZEGO NIKT W TYM KRAJU W POLITYCE NIE MOWI O DEMOGRAFII? MAMY JEDNA Z NAJGORSZYCH DEMOGRAFII NA SWIECIE, POLSKA GOSPODARKA SKURCZY SIE DRASTYCZNIE, EMERYTURY BEDA SMIESZNE, JEDNYM SLOWEM CZEKA NAS KATASTROFA, POLITYCY POWINNI ROBIC LODA MLODYM LUDZIOM ZEBY SIE TYLKO ROZMNAZALI, POWINNI ROBIC WSZYSTKO ZEBY SIE ROZMNAZALI A ONI PROBUJA TYLKO JESZCZE BARDZIEJ D------C MLODYM I R------C M.IN. RYNEK NIERUCHOMOSCI XDDDD BYLE GLOSY OD EMERYTOW I BOOMEROW POZYSKAC I UTRZYMAC SIE PRZY

oblivixnz +23
Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc
źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1
Pobierz

Przedstawiam wam 5 typów #p0lka które spotkałem osobiście podczas mojego życia. Uważam że takich osób należy się wystrzegać.
1.Feministka-Małgorzata lat 27, "znajoma" z klasy licealnej. Już wtedy była mizoandryczką, nienawidziła wszystkich mężczyzn, jej chorobliwy gniew gdy lepszą ocenę dostawał chłopak był oznaką że już na najbliższej przerwie człowiek z p-----m będzie wyzywany od najgorszych a jego słabe punkty (jak np. brzydki wygląd u mnie) będą bezpardonowo obnażane przed całą klasą. Nigdy nie znudziła się jej walka o "jej prawa" które były nieustannie "łamane" w czasie nauki w bananowym liceum. Oczywiście nie mam z nią kontaktu, jedynie na facebooku widzę że jej chore poglądy ewoluowały w jeszcze większą skrajność.
2.Karyna-Natalia lat 22 koleżanka mojej siostry. Jej zamiłowanie do alkoholu i przypadkowych stosunków seksualnych było widoczne już podczas ostatniej klasy gimnazjum gdy martwiła się że może być w ciąży. Córka alkoholików, mieszkanie socjalne i skrajne zaniedbanie zapewne spowodowały że bardzo łatwo wsiąkła w to środowisko. Na porządku dziennym w czasie gdy chodziła do szkoły zawodowej było "ku*wienie" się z przypadkowymi sebixami zahaczające o prostytucję. Najgorsze w tym wszystkim była duma z tego że się tak prowadzi a jakakolwiek polemika i argumenty że nie jest to powód do dumy skutkowały ogromną agresją słowną i gniewem. Dzisiaj jest "dumną" matką 2 dzieci (każde oczywiście z innym) i wegetuje sobie na koszt państwa i 3 konkubenta.
3.Egzotyczna przygoda-Sara chyba 25 lat córka sąsiadki mojej ciotki (XD). Wspominana wiele razy była studentka biotechnologii, matka owocu miłości jej i Habibi który oczywiście porzucił ją na erazmusie gdy tylko dowiedział się o ciąży. Ciągle szukająca, a jednocześnie gardząca mężczyznami którzy nie chcą do końca, bezgranicznie pokochać jej maluszka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jej matka wielokrotnie wyśmiewała moje kuzynostwo a swoich sąsiadów że są "tępakami" i "nie będą mieć przyszłości" jak jej "curcia" która poszła na biotechnologię ale zamiast dyplomu przywiozła brzuch. Obecnie wychowuje beżowego i wiecznie skarży się na swój los w osiedlowym sklepie.
4.Księżniczka-Julia lat 25 (znowu) sąsiadka. Wyjechała do wielkiego miasta Warszawy z wiejskiego zadupia którego nienawidziła i wiecznie się śmiała z jego mieszkańców. Tamże znalazła bogatego 30 latka który jako jedyny był jej godny. Pamiętam jak w świąteczny czas 3 lata temu chodziła z nim dumna jak paw i śmiała się wszystkim biedakom w twarz, przecież ich nie stać na mercedesa i długie futro z norek. Oczywiście miłość jak miłość kończy się gdy jedna strona wkłada do związku tylko brezent a druga pieniądze. Dzisiaj oczywiście żeruje na rodzicach (z klasy średniej) który muszą zaspokoić jej wielkie potrzeby materialne i szuka nowego bankomatu który będzie mógł ją utrzymać. Ostatnio jej matka wyżaliła się mojej że chyba naciągnięcie jakiegoś jelenia na dziecko uratuje ich od bankructwa, pozwoli coś odłożyć i żyć w spokoju.
5. Zdrada po latach-Katarzyna około 40 lat była "znajoma" z pracy. Pozornie wzorowa żona i matka, co tydzień w kościele lecz tak naprawdę jej zdrady pokazały jakie są p0lskie, niesprawiedliwe sądy. Mąż dopiero co wyjechał za granicę a ona już wzięła sobie nowego fagasa który miał zastąpić jej męża. Marek dowiedziawszy się o tym wrócił i rozpoczął batalię o swoje dzieci. Jednakże sąd (oczywiście kobieta) uznał że dzieciom będzie lepiej z puszczalską matką niż z uczciwym ojcem i teraz gówniaki nienawidzą swojego ojca ponieważ sią "urabiane" przez mamusię.
Co łączy te wszystkie kobiety? Każda z nich nigdy nie szanowała nikogo i niczego oprócz swojej d--y a mimo to nie zostały potępione a ich sprawy są "kontrowersyjne". Tutaj wychodzi tzw. solidarność jajników. Nawet gdy taki humanoid postąpi fałszywie znajdą się osoby które będą zwalać winę na mężczyzn i inne czynniki.
Taki obraz wasz #rozowepaski
#takaprawda #przegryw #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
Ja to w licbazie miałem taką jedną feministkę co stawała się bardziej radykalna z każdym rokiem. Pisała wiecznie (i cały czas pisze, teraz to gdzieśtam jakieś artykuły publikuje) na fb i innych portalach jaki to patriarchat jest
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Komentarz usunięty przez autora