Dzisiaj siedziałem sobie w maczku i jadłem śniadanie a, że są #juwenalia i dużo ludzi w mieście to było średnio z miejscem więc się dosiadłem do 2 licealistek.
Jedna mówi do drugiej "Nie mów wszystkim, że mam chłopaka. Nie chcę spać sama"
@ElGovanni: pierwszym krokiem było pozwolenie na pojawienie się takich silnych i przebojowych samców, którzy to sypiają co noc z inną i przyklaskiwanie temu. Wystarczyło się nie sprzeciwiać (jak wiele razy w historii) żeby wyhodować kawał patologii. A te "inne", z którymi sypiają, nie biorą się znikąd. Z resztą na pokazywanie się prawie nago w miejscach publicznych w ten sam sposób społeczeństwo przyzwoliło. No i tak w skrócie wygląda ten żałosny proces.
Wiem, pewnie brzmię jak przegryw ale mi do "narzekania na rynek" z mojego bastionu na piętrze -1 daleko. Tylko niestety jak widzę sporą część ludzi to niestety najpierw według tego żyją, a potem wielki płacz bo a) zdrada b) ciągnie mnie do innego/innej i nie mam honoru/przyzwoitości/siły w sobie na stałość w związku c) hurr durr skąd wziąć kogoś porządnego jak wszyscy ze
Jedna mówi do drugiej "Nie mów wszystkim, że mam chłopaka. Nie chcę spać sama"
XD
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Wiem, pewnie brzmię jak przegryw ale mi do "narzekania na rynek" z mojego bastionu na piętrze -1 daleko. Tylko niestety jak widzę sporą część ludzi to niestety najpierw według tego żyją, a potem wielki płacz bo
a) zdrada
b) ciągnie mnie do innego/innej i nie mam honoru/przyzwoitości/siły w sobie na stałość w związku
c) hurr durr skąd wziąć kogoś porządnego jak wszyscy ze
Komentarz usunięty przez moderatora