Aktywne Wpisy
plusem-wyklety +184
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
troglodyta_erudyta +426
Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Jeżeli kupiłem iqosa 2.4 Plus z allegro i był on nowy zafoliowany oraz była tam karta gwarancyjna to czy uznają mi go na gwarancji producenta? Po 2 dniach użytkowania zaczął on tak jak by coraz mniej podgrzewać wkłady oraz coraz mniej dymu się z niego wydobywa. Nawet czyszczenie nic nie daje.
Moze ktos sie wypowie.
Spróbuj rolować troche heetsa zanim go wsadzisz.
BTW ile dałeś?
https://allegro.pl/oferta/iqos-2-4-plus-fabrycznie-zafoliowany-7979779445?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Wydaje się być legit bo typek ma same pozytywy
Co do 'dymu' z Iqos to tak:dużo zależy od wilgotności heets. Jak masz je w wilgotnym miejscu to smakują inaczej niż wysuszone
Z tipow z jakimi się spotkałem to polecają niektórzy :
- wkłada heets łączeniem 'bibuły' w stronę napisu iqos. Podobno to najlepsze ułożenie ostrza
- inni lekko językiem dotykają tytoniu przed włożeniem aby był wilgotniejszy
- można lekko