Aktywne Wpisy

CharakternyZasadowiec +1069

chaddeveloper +201
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_2WAkWl3nhQSa1W4SpHJs1Hr55fVX8BUM.jpg
PobierzPrzy czym widac, ze to typowy pisowski troll.
Taa, na pewno xD
@M1r14mSh4d3: Tej Miriam, tylko że to twoje znaleziska oznaczane są przez moderacje jako informacje nieprawdziwe.
https://www.wykop.pl/link/4998927/byly-ambasador-rp-w-usa-o-f-35-czytalem-ze-radziecki-mysliwiec-lepszy/
trollu
pissowski trollu
lub obrzuca innymi inwektywami.
Powiedz, po co dyskutować z kimś takim? Nie widzę sensu. Kasuję, a recydywistów banuję. I od razu życie na wykopie staje się przyjemniejsze.
@M1r14mSh4d3
źródło: comment_AynQzv1PVnHO3w5GQd6Bh0vxxp0zqHdN.jpg
Pobierz@M1r14mSh4d3: Czyli nie zaprzeczasz temu co napisałem - usunąłeś komentarz, w którym nie było atakowania, pisania o prawakach czy obrzucaniu Ciebie inwektywami. Nie odniesiesz się do tego, że usuwasz to, co Ci ideologicznie nie pasuje.
Jesteś śmieszny z tą swoją propagandą. Mam tylko nadzieje, że Ci dobrze płacą, bo ja - osobiście - takiego propagandzisty jak Ty to bym
gdy zaczniesz się do mnie zwracać, jak do kobiety, może z powrotem zasłużysz sobie na możliwość rozmów ze mną, a teraz wracaj taplać się w błotku. Znikaj.