Wpis z mikrobloga

Mam i ja ka-ka-ka-kask. Cztery sklepy rowerowe zwiedziłem w ostatnim tygodniu (wliczając Decathlon) - zazwyczaj ta sama gadka: mały wybór, bo zamówienia z nowymi rocznikami będą dopiero robić. Kupiłem to co mi najbardziej pasowało pod czerep i co za bardzo portfelowi nie zaszkodziło. Kolor tylko mi średnio odpowiada liczyłem na to, że dostanę coś w pomarańczu/błękicie/jasnym niebieskim.

#rower
Pobierz Ajtos - Mam i ja ka-ka-ka-kask. Cztery sklepy rowerowe zwiedziłem w ostatnim tygodniu...
źródło: comment_WdTtbboLIRE3m4B3440W7KZ7Mrh7DmZB.jpg
  • 7
@solimoes: UVEX I-vo w rozmiarówce 56-60cm. W sklepie stacjonarnym dałem 200zł - z tego co patrzyłem podobnie by wyszło przy zamówieniu ze sklepu internetowego doliczając przesyłkę. Może trochę bym przyoszczędził, gdybym dobrze poszukał plus jakieś rabaty. Konkretnie tego modelu bym nie polecał, bo każdy ma inną czaszkę. Trzeba pomierzyć i wyczuć co najmniej tobie przeszkadza. W każdym sklepie co innego polecają - w jednym magik z dobrą gadką, chciał mi sprzedać
@Ajtos: rozsądna cena, i masz rację trzeba mierzyć co by pasowało bo każdemu inaczej, no i żeby nie wyglądać jak pieczarka jakaś, on line bym się nie zdecydowała na zakup bez mierzenia
@solimoes: Czy rozsądna cena to nie wiem, ale pewnie jak trochę kilometrów przejadę, to będę wiedział lepiej czego konkretnie szukać: co mi przeszkadza, czego potrzebuję itd. Tak to mogę opinii na necie szukać, ale każdy "rabin" ma inne zdanie.