Aktywne Wpisy
kania420 +166
Mega_Smieszek +176
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Jak chcesz mieć na rano i masz silną mąkę to wieczorem wygnieć blok, po 2-3h podziel, zostaw w
Komentarz usunięty przez autora
@gizmodo: też mi się tak wydawało, dopóki nie trafiłem na Klub Miłośników Pizzy XD Teraz kombinuję, gdzie postawić Effeuno albo biorę Ooni Koda na zewnątrz... Poza tym zmieniłem kilka rzeczy, dużo się dowiedziałem i widzę znaczny progres.
Co do mąki to tipo 00 tipo 00 nierówne. Ważna jest siła (W) i chłonność mąki. Na przykład na takiej La 5 Stagioni Pizza Napoletana max udawało mi się
PS ja będę robić na niej stejki i proziaki (ʘ‿ʘ)