Wpis z mikrobloga

@Insane_Mike: To następnym razem pokombinuj w kierunku kuminu (kminu rzymskiego), zmiażdżonej kolendry (nasion), sumaku, papryki. Oczywiście wszystko zależy od mięsa. Kumin doskonale komponuje się z jagnięciną - sprawia, że posmak jagnięciny pozostaje, ale staje się znacznie łagodniejszy, do wołowiny też fajnie pasuje.
@Insane_Mike: Robiłem. Smakowało. Skrawało się ciężej niż u niego. Inna sprawa, że w wersji "kebab" gdzie są warzywa, sos itd itp. to pewnie niuansów mięsa bym nie wyłapał. Ogólnie good.
@Insane_Mike: Zrobiłem go w tortilli ze startym serem mimolette , pomidor, ogórek, kapusta biała i czerwona , jalapenho , keczup i majonez. Smakowało mi bardzo ale ostatnio się dobrze prowadzę żywieniowo więc łaknąłem takiego żarcia
Są różne gusta i różne smaki. Sam pomysł jest dobry, ale o to w tym chodzi żebyś dalej próbował z przyprawami pod siebie. Mnie jego przepisy wychodzą, a jeśli coś nie odpowiada to następnym razem zmieniam w stronę swojego gustu :) Nie poddawaj się ;)