Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +23
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
kilo-bravo +56
Jak wyszło ? Powiem szczerze ze to była jedna z bardziej wyluzowanych ekip filmowych mimo ze przyjechało z 15 osób.
I tak, kociołek prawie mi sie wywrócił, ale by była siara :)
#trollsky #gotujzwykopem #pokazmorde
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dół boczek boki wyłożone kapusta chyba że porządny garnek to nie trzeba :P
Na to ziemniaki w kostkę, na nie cebula marchew buraki cebula i kiełbasą np podwawelska. Przyprawy takie same mógłbyś spróbować jak do bogracza. Na samą górę sporo kapusty by było szczelne i piec na wolnym ogniu z 45 minut conjakis czas wachlując kociołkiem.
@Trollsky: niedziwne, skoro mają w ekipie najbardziej wyluzowanego operatora w historii - Piotra Janczara ( ͡° ͜ʖ ͡°)