Wpis z mikrobloga

  • 1
@WykopekNaPolEtatu człowieku są co niektóre gutki które jeszcze narzekajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) a to że zabrakło czegoś w daniu bo gdzieś tam czytałem że musi być to, a ty tego nie dodałeś ¯_(ツ)_/¯ ale mam na to odpowiedź - #!$%@?ć do mamusi jak nie pasuje, #!$%@?ć suchy chleb, jedzenie nie jest obowiązkowe ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jancelek: p0lak p0lakowi p0lakiem jak zawsze

Nie ma co się nawet przejmować. Prawda jest taka, że jedzenie od obcego zawsze smakuje lepiej niż swoje własne, więc nie rozumiem tych gamoni. Co poradzić - narzekanie to sport narodowy p0laków.
  • Odpowiedz
@PozdroandPocwicz: Problemem wielu kucharzy pływających jest brak chęci. Nie ma się co oszukiwać - nie jest to lekka praca i niektórym nie chce się wymyślać i robią w kółko to samo. Trochę tego nie rozumiem, bo nawet jeśli nie ma się pomysłów co się zdarza każdemu to w internecie jest mnóstwo inspiracji.
  • Odpowiedz
@Tryggvason: wcale sie nie dziwie do tego u nas jest okresona lista rzeczy ktore kucharz moze zamowic od dostwcy.. ale przeciez ze schabu nie musi tylko robic schabowym w panierce albo przepraszam sznycla z jajkiem xD po tym co widze u Ciebie to jest niebo a ziemia :)
  • Odpowiedz
  • 1
wcale sie nie dziwie do tego u nas jest okresona lista rzeczy ktore kucharz moze zamowic od dostwcy.. ale przeciez ze schabu nie musi tylko robic schabowym w panierce albo przepraszam sznycla z jajkiem xD po tym co widze u Ciebie to jest niebo a ziemia :)

@PozdroandPocwicz I to jest dla chefa wyzwanie. Jak jesteś kumaty, zorganizowany to ukręcisz danie z "niczego" i w takich sytuacjach wszystko wychodzi albo jesteś chefem
  • Odpowiedz