Aktywne Wpisy
white_cap123 +11
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Graner +39
#piwowarstwo
@monamie222: Chmielenie jest ograniczone, bo zanim temperatura spadnie o te 20 stopni to i tak wszystko pójdzie w goryczkę, więc chmielenie na aromat jest utrudnione. Pamiętaj żeby zakryć gar szczelnie pokrywką, żeby coś tam nie wleciało i przez te kilkanaście godzin to nic
@monamie222
Dms nie tworzy się od wolnego chłodzenia, tylko od przykrywania naczynia w temperaturach, w których dms jest produkowany (nie może wtedy odparować).
Co do infekcji bym się nie obawiał jeśli robisz wszystko dobrze, ale jest ryzyko, że w gotowym piwie będzie DMS.