Wpis z mikrobloga

@Neubert: najpierw reklamowanie lurkera było kasowane, bo Białek pewnie bał się, że rzeczywiście to może być portal, gdzie będzie normalniejsza moderacja, ale najwyraźniej sczaił się bardzo wcześnie jak to się skończy i po prostu pozwolił na selekcję naturalną. Przeszli tam zarówno ludzie chcący odpocząć od afer wypoku, jak i szury, czy skrajna prawica. Ci pierwsi dość szybko wrócili, widząc co się święci, a ci drudzy przenieśli swoje wysrywy tam, sprawiając
  • Odpowiedz
@Enviador: a to nie wiem, sam nie reklamowałem, bo wstyd, ale widziałem jak na głównej w powiązanych potrafiło na luzie wisieć przez kilka-kilkanaście godzin. No ale nie wracałem żeby sprawdzać czy ktoś nie zdjął.
  • Odpowiedz
@SRzeyamlon: myślisz że brak antykoncepcji zachęci kobiety do uprawiania seksu z facetami z którymi absolutnie nie chcą dzieci? Nie rozumiem tego toku.

Gdyby przegrywy chciały r----ć to byłyby za lewicą. Ale oni wolą by inni NIE ruchali i stąd takie pomysły.
  • Odpowiedz
myślisz że brak antykoncepcji zachęci kobiety do uprawiania seksu z facetami z którymi absolutnie nie chcą dzieci? Nie rozumiem tego toku.

@Pierorzek: Myślę, że pierwszy raz w historii kobiety mają możliwość uprawiać s--s jak chcą, bez zmartwień o konsekwencje. Historycznie to sytuacja bez precedensu. Ewolucyjnie również. Co z tego wyniknie, zobaczymy gdy eksperyment w jakim jesteśmy będzie można zaobserwować z dystansu.
  • Odpowiedz