Aktywne Wpisy
Szaupau +90
Kurcze, jestem naprawdę podekscytowany. W końcu, po wielu latach udało mi się w końcu osobiście trafić na Janusza OLX'a :)
#olx #januszebiznesu
#olx #januszebiznesu
cirilla1989 +193
Dzisiaj stuknelo mi 9 lat na wykopie. Jedno mogę stwierdzić z pewnościa, po tak długim stażu tutaj - z roku na rok to miejsce jest coraz większym #!$%@?. Portal szowinistow i zarazem płaczkow którym baba nie chce dać p***y, szczujnia prowadzona przez różne służby do siania propagandy i możnaby wymieniać do usranej smierci a szkoda mi nerwow. Amen
#gownowpis #takaprawda #wykop
#gownowpis #takaprawda #wykop
@Tercja1948: przede wszystkim to zjadasz zapewne też dużo białka no i również uważam, ze gotowe wędliny są słabe (konserwanty, cukier w skłedzie). Nie zmienia to faktu, że organizm będzie się odzwyczajał od węglowodanów. Bardziej robisz teraz adaptację do diety carnivora i to jest gitarka.
tutaj masz przykładowe makroskładniki dla szynki wieprzowej http://www.ilewazy.pl/plaster-szynki-wieprzowej
@Tercja1948: dieta carnivora to też fajny temat. Gdybyś potrzebował informacji to pytaj śmiało.
masło, śmietana, smalec itd.
@Tercja1948: Gdybyś potrzebował źródeł to daj znać. MAm coś o keto jak i o carnivore.
@Tercja1948:
1. Serio tłuste wędliny typu boczek, tłuste kabanosy, kiełbasy. Posiedź trochę nad tym co kupujesz i wybieraj tylko to co ma serio dużo tłuszczu.
2. Dodaj inne tłuste rzeczy, które można przechowywać bez lodówki. Może jakiś ser typu oscypek czy inny bez lodówki z wysokim tłuszczem.
3. Kup sobie lodówkę turystyczną ale taką która serio mrozi, do tego patelnia i kuchenka i smaż sobie świeże mięso. Takie
@Tercja1948: Tylko tranu nie za dużo, bo Cię zmiecie z planszy :-)
@Tercja1948: No ja #!$%@?! Chłopie, śmigaj mi po świeże mięso i podroby, do tego smalec do smażenia i widzę tutaj zajebiste mięsko na obiad :-)
Pamiętaj też o wątróbce i innych podrobach, do tego sporo soli. To ważne dla uzupełnienia mikroelementów i innych składników. Polecam też konserwę wątróbka dorsza - ja zjadam raz w tygodniu.