Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +194
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +58
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

Co zamówić jutro? Chętnie zjem coś niestandardowego.
Co znam:
- Yemsetu
- Szajnochy
- Sushi corner
- Sushi Takai
- Nabe
- Kofuku Sushi
#jedzenie71 #wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
@styroslaw: Wybadam lokal z Armii Krajowej, bo Architektów to tak z 10km. Oh, sprawdziłem menu - nie powala, dość standardowe opcje.
@sailer: @syff
A Szajnochy które znasz nie będę drugi raz polecał.
Natomiast dziwi mnie zawsze wysoka ocena Sushi Corner. Nie jest złe absolutnie, ale tez nie wybija się niczym smakowo ponad mnóstwo innych spoza centrum, a znacznie tańszych.
Próbowałeś sushi na wprost pubu Kalambur?
A tak serio, rzecz w tym, że to co opisałeś daje 100% sprawdzanych przeze mnie lokali. Więc czymś trzeba się jednak
@Rogi_ Nie mają dostawy, zaproponowali mi kiedyś dowóz taksą za 30zl 2km xD
@Iudex: Rzeczywiście menu na pierwszy rzut oka jest mało intuicyjne. Ja akurat zamawiałem z pyszne.pl Samo susi z WSHOKU bardzo mi smakowało. Nie jestem smakoszem sushi ale pobyt w Japonii pozwolił mi się przekonać, że pod
Dzisiaj padło na Izakaya, nie słyszałem o nich wcześniej w ogóle, ale mają dobre recenzje: https://izakaya.com.pl/
Taki zestaw będzie o 19, życzcie mi smacznego :)
źródło: comment_1615646271DiMqCgkRw7nDhtmaxWj1cK.jpg
Pobierz