Wpis z mikrobloga

@czarujacy_karmelek daje przepis:
1. Na dużej patelni smażę tofu obtoczone w mące/skrobii kukurydzianej (stąd przepis: https://www.jadlonomia.com/przepisy/tofu-zmieniajace-zycie/)
2. Na woku/patelni daje olej, mocno rozgrzewam i smażę cebule z czoskiem z minute
3. Po tym czasie dodaje warzywa jakie chce na patelke (dałem marchewkę bo tylko to miałem w lodowce :/)
4. Dolewam na patelnie sosik (tu można kombinować, u mnie była woda, olej sezamowy, ocet ryżowy, teriyaki, syrop klonowy i oczywiście pasta gochajung)
@Damasweger dziękuję za taki komplement, ja zawsze bardzo przykładam się do tego żeby moje potrawy ładnie wyglądały (czasami nawet bardziej niż do smaku xD) więc taki komplement tymbardziej mnie cieszy :D nie wiem co jest kluczem, myślę że trzeba być cierpliwym i umiejętnie nakładać żeby ładnie się to skomponowalo.