Wpis z mikrobloga

@zlo1991: co do wzbogacenia składnikowego zupki nigdy nie eksperymentowałem. Moge za to z całą pewnością stwierdzić, co do odbioru smakowego, to najlepsze doznania są kiedy takową zupkę chińską, najlepiej ostrą, #!$%@? się na kacu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@zlo1991: smażony bekon, jajeczko gotowane na twardo, kiełbaska nadwawelska, różne przyprawy, jedynym ograniczeniem jest twoja wyobraźnia
  • Odpowiedz
@Samol94 kiedys o tym czytalem, skoro polecasz moze to troche poprawi smak!

@OcelotEater o kurde wszystko to mam i chcialem dac ale chyba wlasnie do pho lepiej pasuje :) dzieki

@mr_root to jajeczko, rowniez nawet sadzone wydaje sie byc spoko, chyba trzeba sprobowac, miesne i miesopodobne dodatki same w sobie wiadomo - dadza duzo tresci
  • Odpowiedz
@zlo1991: No dobra sprzedam Ci mega patencik na te zupkę. Zalewasz wrzątkiem nierozkruszony makaron. Odcedzasz. Przepłukujesz zimną wodą. . Wrzucasz losową mrożonkę którą akurat masz w zamrażarce na ogień. Przyprawy z zupki zalewasz w kubku malutką ilością wrzątku. Jak warzywa są gotowe dodajesz makaron i mix z kubka i czekasz chwilę żeby maź z kubka oblepiła wszystko na gęsto a makaron podgrzał. Wkładasz da buźki pałeczkami mega chińskie danie zrobione na
  • Odpowiedz