Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BabyBuns: Mam pingwiny w pracy z jedną rurą dołączoną do rękawa przyklejonego na oknie i dają radę. Nawet kiedyś robiły awaryjnie za chłodzenie serwerowni jak czekaliśmy na serwis w środku lata.
  • Odpowiedz
eberg q40 qubo sprawdź ten model z przystawką boost

@Bander22: @BabyBuns: też do klim przenośnych firmy fral można dokupić adapter. W zasadzie ten adapter pasowałby do jakiejś najtańszej klimy za 900 zł Można sobie zrobić z kartonu, mdf, płyty GK lub ze styropianu. Najważniejsze że z dwoma rurami działa jak prawdziwy split, taka klima jest wtedy bardzo wydajna i pobiera mało prądu a z jedną rurą to nie
plaisant - > eberg q40 qubo sprawdź ten model z przystawką boost

@Bander22: @BabyB...

źródło: comment_1626535981yWL1UqpnPWrymte8hYE7aX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@BabyBuns: najlepiej postawić taką klimę na jakiś mebel i podłączyć kawałek węża ogrodowego do skroplin z górnej chłodnicy (parownik) i na dole postawić wiadro żeby spływało bezpośrednio bo po 10h będzie całe wiadro wody.
  • Odpowiedz
powiem tak, miałem kiedyś taki, ogólnie do hałasu można się przyzwyczaić. Jeżeli oglądasz coś na kompie albo z kimś rozmawiasz to przeszkadza bardziej niż gdy czytasz książkę (powstaje taki głośny biały szum). Widzę że na allegro jest pełno kołnierzy uniwersalnych na okno, nie miałem, musiałem tworzyć partyzantkę ale wydaje mi się że może spełniać egzamin. Jeśli nie masz mozliwości splita to przepraszam za sianie wątpliwości, bierz ale koniecznie z kołnierzem żeby w
  • Odpowiedz