Aktywne Wpisy

Teuvo +13
a można chociaż kawę czarną pić podczas głodówki czy też nie

Marek_Tempe +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
J--------e nie wierze... Ponad tydzień temu byłem w Kołobrzegu i wykupiłem DAYPASS na hulajnoge za 50zł, który jak się okazuje był odnawialny o czym wgl. mnie aplikacja nie poinformowała. Na dzień dzisiejszy zabrali mi z konta 450zł (zabrali by więcej gdyby nie skończyly się na nim środki...) Mam ochotę pojechać tam i r---------i¢ te hulajnogi ( ಠ_ಠ)
Napisałem do nich bo kontakt jedynie mailowy i czekam na odpowiedź. Puki co przestrzegam wszystkich przed tym złodziejskim dziadostwem i firmą Logo Sharing, która podczas jazdy potrafi się wyłączyć naładowana i każe ci z---------ć do wskazanego punktu bo inaczej ściągnie ci 300 stówy od tak.
źródło: comment_1630515290h1yNhtGNs207mihuxny6Ll.jpg
PobierzTak wygląda menu doładowania. Nie idzie się nawet domyślić, że subskrypcja jest odnawialna...
źródło: comment_16305162550gRTxpZXV8DBO5FzgUyG36.jpg
PobierzI nie, nie uważam, że to normalne, ale jednocześnie nie uważam, że nie można się domyślić. Dla mnie akurat to dość oczywiste, że to nie jest jednorazowa opłata.
Na netflixie, HBOgo, Spotify i innych aplikacjach akceptujesz regulamin przed wykupieniem abonamentu. A tutaj poprostu naciskasz gówniany guzik, który bez twojej wcześniejszej zgody pobiera ci pieniądze z konta...
@didolo03:
Ja zestawiam napis "subskrypcje" z napisem "50 PLN / dzień".
50pln to dość paskarska cena, ale "subskrypcje" jednak wskazuje, że to nie jednorazowa opłata, a subskrypcja. A "/ dzień" wskazuje, że odnawiana codziennie.
źródło: comment_1630664314c0XRzZPaQSENpXRcYAFM7s.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tak, można się pomylić, ale niestety w regulaminie jest jasno napisane co kupujesz. @didolo03: wiem, że to frustrujące, ale tak bywa, walcz o kasę, może Ci się uda, a następnym razem lepiej sprawdź i firmę i to co kupujesz.
Założę się, że nikt tego nawet poruszać nie chce w Sejmie bo ludziom w sumie nie przeszkadza, że ich ktoś może tak wyruchać bez mydła
Nikt nie chwali tej firmy, wskazujemy tylko, że wg nas informacja jest czytelna i wskazujemy dlaczego.
A Ty reagujesz agresją i obelgami.
Skoro nie jesteś zainteresowany opiniami innymi niż Twoja, to po wuj zaczynasz dyskusję?
@Polinik
@siwy-vip jednak nie takie oczywiste to dla wszystkich. Zrobili o tym reportaż w uwadze.
https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/pojechali-na-wakacje-po-powrocie-odkryli-ze-znikaja-im-pieniadze-z-konta-oficjalna-strona-programu-u,343638.html
No i? O artykułach już wcześniej była mowa.
O tym żeby nie podawać danych karty płatniczej też wszędzie mówią, a i tak znajdą się tacy, co będą na OLX bluzgali, bo ktoś ponownie się dał złapać.
I to, że moja opinia jest taka, że bym się domyśliła, to nie oznacza, że wszyscy tak muszą, a właśnie taką opinie wyraziłam, że dla mnie byłoby to