Wpis z mikrobloga

czym to argumentujesz ?

@zapomnialmatoljakdebilembyl: spacją przed znakiem zapytania. a tak serio to tym

przecież skoro w TVP albo TVN mówią ze nie ma NOP to nie ma i koniec dyskusji , manipulowany ? mówi koleś co ogląda TVP INFO

zero konkretów tylko tv to a inne tamto. no i wiara w to że losowy wpis jest prawdą w 100%.
  • Odpowiedz
@mojnicknawykopie: Sam się usuń. Mam tu drugie konto które ma chyba z 10 lat, jednak nie chcę na nim pisać bo znają je znajomi, chce uniknąć pytań o stan zdrowia i komentarzy na temat mojego wyboru. Jak chcesz to Ci pokaże dokumentację medyczną na pw. Btw, nie chodzi mi o sianie propagandy, po prostu szukam pomocy. Jeśli myślisz, że ściemniam, to sprawdź tamto forum - taki problem ma więcej ludzi.
  • Odpowiedz
@szasznik: Nie straszę szczepionkami, sam byłem proszczepionkowy, moi rodzice, brat i większość znajomych jest zaszczepiona. Rodziców sam nakłaniałem, bo są już starsi. Nikomu nic nie jest, tylko mi. Po prostu szukam pomoc, mam nadzieję że znajdę tu kogoś kto przechodzi coś podobnego i da mi jakieś wskazówki
  • Odpowiedz