Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Friz_PL: w ogóle ten Seba to ja tak patrzę na jego profil na Instagramie to wydaje mi się że oni chyba razem nie są, bo on k---a gdzieś jest w jakiejś Szwajcarii i się spotyka ze znajomymi a ta lata po świecie i modeluje to nie może być w ogóle związek to jest jakiś przekręt jak h-j
  • Odpowiedz
  • 1
@Friz_PL: ja ci mówię stary to jest po prostu na tylko nosi żeby nosić bo to są wiadomo jakieś tam reklamowe rzeczy tak I ona to pewnie nosi i żeby jej płacili jak Julia Wieniawa w aparcie coś mi się wierzyć że nie chce że ona ma tego Sebastiana bo to jest po prostu niemożliwe jak oni w ogóle ani razem nie są tak jest ciągle lata ten jak przejrzę
  • Odpowiedz
  • 1
@Friz_PL: No dokładnie Myślę że ona jest sama nie bo to jest niemożliwe po prostu niby dodawali jakieś zdjęcia z restauracji z kolacji i zobacz co jej nie wiem choć chociażby Instagram Julii Wieniawy albo Weroniki jezierskiej No to to w ogóle w stolicach Co chwilę jakieś kwiatki jakieś kolacja jakieś gówna a ta a ta nic
  • Odpowiedz
  • 1
@Friz_PL: No dokładnie nie uwierzy że taka osoba nie ma oznaczonego go na Instagramie albo coś to jest jakieś może byli kiedyś razem i po prostu teraz są dobrymi przyjaciółmi i c*** Oni nie są razem na tą chwilę nie ma opcji a
  • Odpowiedz
gdzieś jest w jakiejś Szwajcarii i się spotyka ze znajomymi

@DarkZizi: propo tego miasta bo nie dawało mi spokoju, nie jest to czasem to miasto? Lugano (lomb. Lügan, niem. Lauis, ret. Ligiaun) – największe miasto we włoskojęzycznym (a faktycznie w większości lombardzkojęzycznym) kantonie Ticino, graniczącym z Włochami, w południowo-wschodniej Szwajcarii.
F.....L - > gdzieś jest w jakiejś Szwajcarii i się spotyka ze znajomymi

@DarkZizi:...

źródło: comment_1635068658s89jwxw0PU67Ei7L6fOVnD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz