Wpis z mikrobloga

Zapieksy z borowikami.

Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę, do zeszklonej cebuli dodać pokrojone świeże borowiki, całość podsmażać na mniejszym ogniu 15 min, doprawić solą i pieprzem. Bagietkę pokroić, przesmarować masłem czosnkowym, podpiec 5 min w rozgrzanym piekarniku w 170 stopniach. Na podpieczone grzanki nakładam podsmażone grzyby, posypać startym żółtym serem, wkładam ponownie do piekarnika na 3 min. Na koniec polałem keczupem, majonezem, posypałem posiekaną pietruszką.

#kuchnia
#kuchniafreed
#kuchniamg78
rafal-kielpinski - Zapieksy z borowikami.

Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokr...

źródło: comment_1637657069PAbkbpwH5l9PKmvAbsseTe.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz