Wpis z mikrobloga

I jedzonko na #poniedzialek już się robi ( ͡º ͜ʖ͡º) Ostatnio mireczek @Keliopis mówił żebym pisał co tam na tym jest konkretniej, a więc:

Na jutro Standardowo kotlecik z piersi z kurczaka (dodaje gałki muszkatołowej w proszku, soli i pieprzu) , do tego młody brokuł na parze z marcheweczką, poniżej ziemniaki które trafią do piekarnika/patelnie celem podpieczenia, kończąc obsypane koperkiem dla mnie bo #logikarozowychpaskow ()

Dodatkowo, do kanapek mielony z mięsa jagniecego +krówka

A obiad na wtorek, pulpeciki z mięsa jak powyżej, duszone w sosie grzybowym, ziemniaki tłuczone oczywiście dla mnie z koperkiem ( ͡º ͜ʖ͡º)

Czekam jeszcze na decyzje w sprawie groszku z marchewką ( ͡º ͜ʖ͡º) ja to bym dorzucił brukselkę, I tak się najprawdopodobniej stanie ( ʖ̯)
Bym zapomnial, różowa zażyczyła sobie cukinie z makaronem, jak się wyrobię z tym wszystkim to także wspomnę ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Popularny_mis (ʘʘ)
#glodnyjakwilk #gotowanie #pracbaza
v.....k - I jedzonko na #poniedzialek już się robi ( ͡º ͜ʖ͡º) Ostatnio mireczek @Keli...

źródło: comment_1638110721lvoprisKIQYioFMDylo7Wp.jpg

Pobierz
  • 22
@SaintWykopek nie załapałem sie na #wykopaka z własnej glupoty i zapracowania, z chęcią sprawie Ci ten prezent i wyślę 2 x szklane na parę do warzyw, garnek i pokrywkę.

Na mój koszt oczywiście ( ͟ل͜)

Zgadzamy się w tym temacie? ( ͡º ͜ʖ͡º)