Aktywne Wpisy

lubie-sernik +578
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc

Moseva +111

Raz wszedłem na profil na facebooku Bosaka to wręcz nagłaśniał i wtedy też pierwszy raz przeczytałem o aferze w Rosji dotyczącej systemowego gwałcenia opozycjonistów w więzieniach i rosyjskiej policji, która za łapówki zamykała niewinnych ludzi. Ogólnie zawsze obóz "narodowców" kojarzyłem jako najbardziej antyrosyjski w polityce, coś się zmieniło?
Jak kiedyś była aferka z figurą ruska atakującego kobietę postawioną przy czołgu w Gdańsku to narodowcy brylowali w mediach tłumacząc potrzebę przypominania o rosyjskich zbrodniach. Byli obozem, który jeszcze PO atakował za mówienie o tym, że "Rosja wyzwalała Polskę" i gadali ciągle o tym jak to Rosja=zło, Inki, Wyklęci, protesty Baumana itp. wszystko na tym bazowało. To jak "Konfederacja" onucuje ze strony Korwina i Brauna to wiadomo, ale jak to ze strony obozu "narodowców" wygląda?
#4konserwy #neuropa #konfederacja #bekazkonfederacji #bosak #bekazprawakow
źródło: comment_1666554307zvb1QYjqwR3VlzuLSVNqu9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1666555278DgnWMGWk8kvAYJLptwxV47.jpg
Pobierzźródło: comment_1666555608jzHgjXSoSs1PlqKv7dyDgC.jpg
Pobierz@Bananek2: Memcen ostatnio dał wywiad, w którym popierał Ukrainę i pomoc Ukraińcom, ale w komentarzach na tt wybiło konfederackie szambo.
@Bananek2: Tak, owszem, głośno się w tej sprawie nie wypowiadają. Nie mniej jednak dalej ich koledzy z partii takie już akcje organizują, oni je podają dalej/lajkują, ale sami nie wypowiadają się antyukraińsko. No, może poza tymi sytuacjami, gdzie na początku wojny organizowali liczenie murzynów na granicy,
Załóżmy, że Konfederacja osiąga te 35% czy tam więcej w wyborach i wygrywa. Wprowadza tych 230 posłów do sejmu. I następuje zwolnienie blokady. 4 frakcje mają zupełnie inny pomysł na rządzenie i nie potrafią się dogadać w kluczowych kwestiach. Dlaczego? Bo nawet w kwestiach gospodarczych każdy wypowiada się inaczej więc uwzględnienie stanowisk obozowych będzie trwać. A co dopiero stanowiska dotyczącego
@FFFFUUUU: Jeszcze napisz, że Braun nie wiedział o akcji stopukrainizacji. Wtedy zrobisz już pełne salto mortale.
@
@aegispolis: ale mówisz o Korwinowym środowisku w sprawie wywalenia rzecznika KORWiN za obrażenie Putina, a chodzi o onucowanie związane z narodowcami
@Leniek: ale z tymi murzynami to w sumie był element anty-putinowy, gdy "narole" sprzeciwiały się Łukaszenko-Putinowemu wysyłaniu tutaj "uchodźców" z 3 świata, którzy w dalszej perspektywie mogliby utrudnić przyjmowanie uchodźców z Ukrainy. Onucowym frontem było wtedy niszczenie płotów, atakowanie straży granicznej itp. Onucowe akcje akurat w przypadku murzynów uprawiała lewica, a sprzeciwiający się temu "narole" akurat w tym przypadku popierali niewpuszczanie korzystne
XDDDD
@Leniek: Uzasadnij swoją opinię. Z tego co mi wiadomo Rosja próbowała nasyłać na Polskę i Europę "uchodźców" murzynów by utrudnić przyjmowanie Ukraińców, a nikt nie sprzeciwiał się przyjmowaniu Ukraińców poza postaciami jak Braun, który organizował akcję typu "Stop Ukrainizacji Polski". Za to opieranie się przyjmowaniu "murzynów" było przeciwko nasyłającemu ich tutaj Putinowi/Łukaszence, czy coś przeinaczyłem?
źródło: comment_16665621573XgiKIL2KZzXVOL2WDixRq.jpg
Pobierz