Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Catering i gastro na mieście to większy syf i patologia niż divy. Chatbox, vr ciekawe po co Ci to. Lepiej przeczytać coś, wyjść w piłkę se zagrać.
Szukać se na sponsoring moim zdaniem, sam bym to zrobił, ale mniej zarabiam i mi szkoda.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na pewno odpuść aplikacje randkowe, skończysz na lajkowaniu dziewczyn do których na żywo nigdy byś się nie odezwał, a one i tak nie odpiszą Ci na propozycję spotkania.

Zapisz się na siłownię, warsztaty ceramiczne, kurs jogi i kółko różańcowe. Poznasz wiele osób, nawiążesz relacje, Brakuje Ci towarzystwa i zaczynasz wymyślać :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak jak pisze @razzor91: za 2-3k miesięcznie znajdziesz chętną studentkę na stały układ, sponsoring. Nie będzie to ukrainska modelka (to pewnie dwa razy tyle), ale myślę, że spotkanie raz w tygodniu to spoko opcja.
  • Odpowiedz
@NoName4891: Tak to się kręci. P------a sytuacja. A potem młode chłopaki walą konia do jakichś anime dziewczynek w przerwach od nauki. Jak im wyjdzie to oni za 10 lat zostaną sponsorami.
Skala tego mnie dobija. I też to zrobię, chociaż pewnie tylko na krótko.
  • Odpowiedz
@NoName4891

Takich bankomatów będzie coraz więcej. Nie zapowiada się, żeby w przyszłości sytuacja na rynku świń była lepsza, wręcz przeciwnie, więc wielu ma wybór albo płacić za namiastkę, albo nie mieć wcale, a jak ktoś na brak pieniędzy nie narzeka to często wybierze jednak pierwszą opcję.
  • Odpowiedz
Opcja A to niskie prawdopodobieństwo sukcesu, niestabilność, ryzyka prawne/finansowe i potencjalne dramy/bolesne rozczarowania, opcja B to koszt około 4-5k zł miesięcznie (1-3k zł więcej niż dziewczyna?) i pewne ryzyko poczucia braku satysfakcji/pustki (co jednak i tak coraz rzadziej da się uzyskać w opcji A). Co o tym sądzicie?

@mirko_anonim: bede rzygać ʕ⁠_⁠ʔ
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie laduj sie czasem w jakies malzenstwa, jak myslisz ile jeszcze popracujesz w tej branzy ? max do 40 o ile chatgpt cie wczesniej nie zastapi, takze lepiej oszczedzaj na wczesniejsza emeryture bo ciekawe w jakiej innej branzy tyle zarobisz, i mowi ci to osoba ktora ma 37 lat i pracuje wlasnie w tej branzy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Eee, 32 lata #programista15k to na luzie laskę znajdzie średnion wyglądający (veni, vidi, vici).

Ale sprzątaczkę to zawsze warto sobie zatrudnić, a diety pudełkowe są mech… wóz albo przewóz: Huel albo samemu rozwijać skilla i jak gotować to z pełną pompą. Pudełka do masa kasy za mniej niż średni smak, bardzo kiepski stosunek ceny do jakości, bzdura jak dla mnie.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Opcja A to dziewczyna, partnerka, żona.

Jeśli Opcja B jest czegoś substytutem to nie dziewczyny, partnerki czy żony a raczej jakiejś niewolnicy ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz