Wpis z mikrobloga

Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam mięso ale jak widze tę tłustą obleśną golonke to mnie skreca na ciele jak i na umysle

jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
mleko23 - Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam mięso ale jak widze tę tłustą obleśną golo...

źródło: 1000001672

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
@mleko23: już mogłeś wybrac coś faktycznie obrzydliwie wyglądającego: flaczki, ozory, kurze nóżki, świńskie ogony, kaszanka (szczególnie w trakcie przygotowania). Golonka ma warstwę tłuszczu, a pod spodem jest chudziutkie mięso.
  • Odpowiedz
@mleko23: Z fotki to faktycznie aż muli na jej widok, ale Paaaaanniiieeeee, spróbuj se Pan takiej, ale opiekanej. O Jezu, jakie to dobre, to aż ślinotoku właśnie dostałem ()
  • Odpowiedz
Pamiętam jak za gówniaka ojciec mi wmówił że nazwa golonka wzięła się od tego, że ta część mięsa jest mocno owłosiona i trzeba ją golić przed podaniem. No i często jest niedokładnie ogolona i ma jeszcze małe włoski. Zapomniał mnie wyprowadzić z błędu przez dłuższy czas a ja jako dziecko stanowczo odmawiałem jedzenia golonki z obrzydzenia potencjalnie owłosioną potrawą
  • Odpowiedz