Wpis z mikrobloga

oczywiście xD po #!$%@? się za matematykę bierze jak całki oznaczonej nie umi, najpierw niech sie dowi jak sie liczy XD


@A330: Źle to porównałeś, powinno być po #!$%@? się za matematykę bierze, jak nie zna cyfr. Rozgrzanie patelni do odpowiedniej temperatury smażenia to podstawa a nie wyższa wiedza, niech się nauczy podstaw. Ja swoją przygodę z gotowaniem nie zaczynałem od pięcio kondygnacyjnego tortu, tylko #!$%@? obierania kartofli ¯\(ツ)/¯ I tak,
  • Odpowiedz
ale skąd się tego nauczyć jak nie z przepisu? XD


@A330: Ucząc się tego wcześniej? Jak w przepisie masz obierz i pokrój pora, to ktoś ma Ci tłumaczyć jak prawidłowo np. umyć pora i go pokroić? A jak często w przepisach na zupę masz to, że jest robiona na bulionie wołowym, to jak to zrobisz nie ucząc się wcześniej go gotować*? Podstawy, podstawy i jeszcze raz podstawy. Ty też byś się
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 6
@kolejne_juz_konto: a jakbyś miał w przepisie "piecz w dobrze nagrzanym piekarniku" to ustawiasz na 175C czy pełna #!$%@? 450? XD kończę temat bo widzę że nie dociera
  • Odpowiedz
zresztą, clue tematu jest to, że gość tylko zadal krotkie pytanie a baba #!$%@?ła sie na sciane tekstu XD


@A330: gościu zdyskredytował cały przepis pisząc że artykukł jest o niczym, tylko dlatego że nie było w nim temperatury oleju na patelni.

Odpowiedź laski rzeczywiście trochę protekcjonalna, ale w zasadzie bardzo wyczerpująca.

Jest w necie miliony wypowiedzi różowych do których można się #!$%@?, ale tutaj akurat nie ma takiego powodu
  • Odpowiedz
clue tematu jest to, że gość tylko zadal krotkie pytanie a baba #!$%@?ła sie na sciane tekstu


@A330: clue tematu jest, że gość napisał "Artykuł o niczym." i dostał wyczerpującą odpowiedź, ale jeśli utożsamiasz się z gościem od pytania, to możesz się czuć jakby miał on rację.

a jakbyś miał w przepisie "piecz w dobrze nagrzanym piekarniku" to ustawiasz na 175C czy pełna #!$%@? 450? XD kończę temat bo widzę że
  • Odpowiedz