Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +235
Z okazji jutrzejszego święta pracy, chciałbym UROCZYŚCIE PODZIĘKOWAĆ KAŻDEMU PROLOWI pracującemu na Umowie o Pracę lub Umowie Zleceniu za każdą złotówkę płaconej przez niego co miesiąc składki zdrowotnej.
To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje
To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje
źródło: IMG_2197
Pobierz
annlupin +54
siedze se jusz sie wina napije to możecie muzyczki wysyłać nom
źródło: annlupin44567882
Pobierz

Chciałem zrobić rozpoznawanie obrazu. Oczywiście najprostszym sposobem jest YOLO. Dobrze zoptymalizowane stare dobre oprogramowanie , działa! Ale okazało się, że stare programy do ręcznego etykietowania poszły się paść. A to jakieś błędy, a to o zgrozo jakieś strony www. Właściwie większość obecnie to serwerowe monstra. A ja chcę tylko rozpoznać kotka.
No to wkurzony napisałem https://prog.pgs.sh/
Program prosty jak budowa cepa. Mały , przenośny (mam nadzieję). Może się komuś przyda.
Napisze jakieś dobre przykłady jak się wyśpię.
Na szybko :
Jeśli nie chcesz robić własnych danych (zrobi sie później) to pobierz sobie:
coco128
i nauka to:
yolo task=detect mode=train model=yolov8n.pt imgsz=640 data=twojzestawdanych.yaml epochs=10 batch=8 name=mojei rozpoznawanie to:
``
yolo task=detect mode=predict model=runs/detect/moje/weights/best.pt source=plik.jpg show=True imgsz=1280 name=mojejeśli komuś się spodoba, albo ma uwagi. Na jakims sprzęcie nie działa. Piszcie do mnie na priv.
#yolo8 #yolo #sztucznainteligencja #ai #si #detect #obrazy #nudzimisie #ocr #detekcjaobrazow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt