Wybacz mi ojcze bo zgrzeszyłem #gotujzwykopem Mielone z wczoraj, bułka z lokalnej piekarni, pomidor, ser, kwaszone ogóry, majo i keczuk. Chłopskie jadło.
Stellan Skarsgard nie korzystal z zadnego makijazu, ani charakteryzacji w trakcie krecenia Diuny. Aby przygotować się do roli Barona Vladimira Harkonnena poprosił gosposie polskiego biskupa o jadłospis i sumiennie trzymał się tej diety przez 3 miesiące.
@LebronAntetokounmpo: co to za fejkniusy, przecież latach 80' gość współpracował w rejonie miasta Prypec z profesorem Walerijem Legasowem i to czarnobylskie promieniowanie doprowadziło go do takiego stanu.
Wiem, że są pewne niedociągnięcia, ale jak na samouka z umiarkowanie niewielkim doświadczeniem w sushi to chyba nie jest najgorzej ;) też pierwszy raz robiłem temari, wyszło całkiem ładne imo. Jak ktoś jest bardziej ogarnięty w kręceniu i widzi jakiegoś oczywistego babola to jestem otwarty na sugestie. Tak lubię serek w rolkach - mi smakuje XD Kilka dodatkowych fotek w komentarzach.
Tu plusują osoby z RiGCz-em, które nigdy nie zdonejtowały polskiego youtubera, streamera/patostreamera i nie wykupiły Onlyfans czy innego kontentu tego pokroju.
@KondominiumKatoSocjalistyczne: daję plusa, bo za skąpy na takie wspieranie jestem, ALE nie widzę nic złego we wspieraniu twórców, którzy mają np. kanały tematyczne i widać, że ich materiały wiążą się z napracowaniem i jakimiś wydatkami. Nie rozumiem za to jak można wspierać największych streamerów, ludzi, którzy są milionerami i których "content" opiera się na tym, ze reagują na filmiki innych,m albo i nawet nie, jak ta akcja tego lewaka i idioty
Tomahawk 1,2 kg, puree z kalafiora i selera z karmelizowaną cebulą, szpikiem i szpinakiem, surówka z czerwonej kapusty z olejem sezamowym. Serki na przystawkę i winko.
@deyna: https://docdro.id/S7uM8nl @Rabu: kurła, to jak sensownie zawołać 3 tys osób? ( ͡°͜ʖ͡°) @Lrrr: poruszam nawet tą kwestię w tekście, moim zdaniem się to trochę mija z celem bo więcej byś zapłacił za ananasa niż za mięso. Testowałem tą metodę ze stekiem, jak najbardziej działa, wystarczy godzinka i lepiej nie trzymać dłużej bo zacznie się kompletnie rozpadać. @c_loud: chałupniczo sprawdzi się lodówka
@lordsiu Nie no wizualnie kompozycja na pewno zyskała, a bazylię lubię, a bolognese w kwestii samych składników to taki trochę nasz gulasz. Ważna jest jak dla mnie baza (mięsny sos z dodatkiem pomidorów) i odpowiedni makaron, który "dźwignie" taki ciężki sos. Pozdrów kobitę i mam nadzieję, że smakowało.
Bułki bao z szarpaną wieprzowiną z szybkowaru, do tego sos ze zblendowanej cebuli i czosnku w którym robiła się łopatka i majonezu. Pierwszy raz robiłem te bułki i są świetne. Wrzucam jeszcze raz bo zapomniałem o tagu #gotujzwykopem
@toodrunktofuck Ja lubię jak to szarpane mięcho jest porządnie nasączone sosiwem i warzywa koniecznie. Za każdym razem daje inny zestaw dla odmiany. A nawet nie widziałem opcji z farszem w środku. Muszę zerknąć bo brzmi nieźle ( ͡°͜ʖ͡°)