Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌゚∀゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@Pieron można to tak odebrać, ale gwarantuje że kotek jest cały i zdrowy xD
@L3stko lubie zaskakiwać samego siebie i innych ( ͡º͜ʖ͡º) a patrząc na to że ja mogę zrobić i trudne to nie był, to każdy może zaskoczyć najbliższych czymś ciekawym (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ troche inspiracji zawsze się przyda (ʘ‿ʘ)
Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌ ゚ ∀ ゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º ͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zdjęcia z bonusami poniżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#calico
#glodnyjakwilk #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie
Komentarz usunięty przez autora
@L3stko lubie zaskakiwać samego siebie i innych ( ͡º ͜ʖ͡º) a patrząc na to że ja mogę zrobić i trudne to nie był, to każdy może zaskoczyć najbliższych czymś ciekawym (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ troche inspiracji zawsze się przyda (ʘ‿ʘ)
PS. apeluje o niełączenie kitku z jedzeniem w jednym poście