Po ponad roku masterowania robienia picki mogę powiedzieć że powoli zaczynam być zadowolony z wyników ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze kilka zdjęć w komentarzu z tego samego dnia wypieków
@roots18: hejka, odkopuje strasznie, ale może jeszcze odpowiesz. Mam caliente, kupione dwa dni temu, pierwsze dwa wypieki. Góra blada, niechrupiaca po samym modzie termostatu. Da się coś sensownego wycisnąć bez przekładki grzałki z dołu na górę? Oprócz tego mialem spalony spód, ale to ogarnąłem przez podłożenie łopaty do pizzy po minucie wypieku. Jakieś rady co do samego wypieku w tym piecyku? Pozdrawiam
@roots18: właśnie fajnie by było jakby osiągał chociaż to co piekarnik, bo powiem szczerze, że z patelnią żeliwną, wypiekiem combo (patelnia + piekarnik) i grzałką grillową mam lepszy efekt niż w caliente po modzie termostatu. Da się w nim chociaż jakoś zapobiec wyłączaniu grzałki?
Będę musiał chyba w takim razie przekładać grzałkę. Robiłes moda z zabezpieczeniem przed stopieniem przed przekładaniem?
#gotujzwykopem #pizza
Oprócz tego mialem spalony spód, ale to ogarnąłem przez podłożenie łopaty do pizzy po minucie wypieku.
Jakieś rady co do samego wypieku w tym piecyku?
Pozdrawiam
Da się w nim chociaż jakoś zapobiec wyłączaniu grzałki?
Będę musiał chyba w takim razie przekładać grzałkę. Robiłes moda z zabezpieczeniem przed stopieniem przed przekładaniem?