Gastronomia w polsce:
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych


@Viado: Masz przestarzałe informacje albo chodzisz do jakichś obskurnych, Z-A-C-O-F-A-N-Y-C-H spelun xD
Modne lokacje kasują jak leci. W ogóle zastanawia mnie taki zapis, bo po #!$%@? te ceny w menu, jeśli dalej nie wiesz ile zapłacisz xD
tellet - >- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych

@Viado: Masz prze...

źródło: c

Pobierz
  • Odpowiedz
@Viado: zapomniałeś napisać, że foodtracki (szamowozy) w swoim założeniu miały być budżetowej bo nie trzeba płacić za wynajem a tu ceny są jak w normalnych knajpach XD
Tfu na takich
  • Odpowiedz
Jakie są kategorie urządzeń elektrycznych do smażenia/grillowania bez tłuszczu np. schabowego, frytek lub domowej zapiekanki? Minipiekarnik, kombiwar, co jeszcze? Która kategoria będzie najlepsza? Mam grill elektryczny. Szukam czegoś na działkę w cenie do około 250-300 zł.

#gotujzwykopem #pieczzwykopem #gotowanie #kuchnia
@KwasneJablko jak koniecznie chcesz z jogurtem to zblenduj razem i może jeszcze dodaj jabłko. A jak nie to sałatkę zrób, dodaj twarogu w kostkę, rukoli i pomarańczy albo inna wersja z jajkiem na twardo, śledziami i majonezem
  • Odpowiedz