Wpis z mikrobloga

zajżeć

@die6o: zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć zajżeć
  • Odpowiedz
  • 2
@die6o Powinieneś zacząć od podstaw, jaki masz samochód? I czy przypadkiem nie jest na czarnej liscie samochodów. Poza tym było..
  • Odpowiedz
@msnrc: No cóż, jakoś intuicyjnie napisałem zajżeć, może dlatego że wymieniło mi się na zaglądać. Tak czy inaczej KAJAM SIĘ

KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ KAJAM SIĘ
  • Odpowiedz
@anonim1133: @XKss: Samochód jest ciemnogranatowy (a pod pewnym oświetleniem czarny) więc nie mam wątpliwości że jest na czarnej liscie. Tylko gdzie była ta informacja o najazdach we Wrocławiu? Przy wyszukiwaniu znajduje najazd kiboli, najazd Turków i takie takie.
  • Odpowiedz
  • 0
@die6o ciemno granatowy o bosze powiedzieć o nim samochód to zbyt dużo, pewnie jeszcze klepany gdzieś w azji. Wymien natychmiast na jakiś z innego tematu zanim sie zepsuje i spali ci płytę główną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz