Aktywne Wpisy

annlupin +20
siem nocna pijecie co
źródło: annlupin20250607
Pobierz
sroka22 +2
Nie mieszkam w Polsce i mam pytanie: jaka jest cena za tę cole i takie prezentowanie cen jest w Polsce legalne. Zakładam, że nie jest to cena za 2 dwupak przy zakupie dwóch. To jednak w moim mniemaniu mówi ta cenówka. Podaje cenę 7.99 za produkt coca cola 2x2l. Czyli powinienem zapłacić 15.98 biorąc dwupak coca colo 2x2l czyli łącznie 4 butelki, prawda?opis odnośnika
#biedronka #oszukujo
#biedronka #oszukujo
źródło: 1000020978
Pobierz

Najlepsza frajda jest, jak zrobią to z rozpędu i oczywiście z zaskoczenia.
Przychodzą goście? Pierwsze co, to każdy z odwiedzających musi dostać strzała z nosa w dupsko.
Jak ktoś jest wypięty, to +10 do psiej zajebistości. Te małe łajzy tylko czekają, aż ktoś zacznie rozwiązywać sznurowadła.
Wycwaniły się tak, że osobom w dłuższych odzieniach najpierw podwijają mordą tył płaszcza i dopiero wtedy atakują siedzisko. Niektórzy sztywnieją lub podskakują jak poparzeni, inni wydają jakiś pisk, czasem trafi się jakiś wesoły chichot ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Na początku chciałam chłopaków tego oduczyć (zwłaszcza po spenetrowaniu dup wszystkich stojących w kolejce u weta), ale teraz z zaciekawieniem obserwuję reakcję ludzi i doszłam do wniosku, że po co mam odbierać radochę chłopakom... i sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazpsa #pies #bernenskipiespasterski #psy #szczeniaki #nobodykiers
źródło: comment_ozXLCh87TCzq5pxKuPg7jnn4bRaGjfR7.jpg
Pobierz@nama: wiesz, że to brzmi dwuznacznie... Baaaardzo dwuznacznie :>
źródło: comment_h9ETJ2HLbs5xks2DQsBK4zrhCde8t48N.jpg
Pobierzźródło: comment_4OPJdV1faroVsbQjR9BSM8duAWVTJeQz.jpg
Pobierz@emdzi: wyczują świnkę i nie będziesz miała życia (albo rzyci XD)
@Nightshade: XD wyobrazilam to sobie i żałuję