Wpis z mikrobloga

Także tego... jak wiadomo, właśnie odbywa się AMA z @lechwalesa. Do 11:30 otrzymaliśmy odpowiedzi na następujące pytania:

1. Wirtualnaoczywistosc: Czy jest Pan gotów poddać sie badaniu na wariografie i odpowiedzieć na pytania dotyczące ewentualnej współpracy?

ODP.: lechwalesa @Wirtualnaoczywistosc Jestem gotów natychmiast. Nigdy nie było zdrady.

2. blazejostm: Z jakim nastawieniem podchodzi Pan do memów z Pana udziałem?

ODP.: lechwalesa @blazejostm Nie zauważam. Jeśli nie może być lepiej, to może będzie śmieszniej.

3. quiksilver: Co jadł Pan dziś na śniadanie?

ODP.: lechwalesa @quiksilver Sam zrobiłem jajecznicę, z boczkiem, troszkę chleba. Sam sobie robię śniadanie, nie chcę budzić kochanej Żony

4. Bankierpl: Jak inwestuje Pan zarobione pieniądze?

ODP.: lechwalesa @Bankierpl Mam za dużą rodzinę, abym myślał o inwestycji.

5. Dect: W 1996 z polecenia prezydenta Kwaśniewskiego wszczęto postępowanie mające na celu wyjaśnienie kwestii wypożyczania Panu tajnych dokumentów podczas Pańskiej prezydentury. Dokumenty te miały dotyczyć Pańskiej agenturalnej współpracy z SB w latach 70. Jak pan skomentuje zarzuty zawarte w piśmie szefa MSW Siemiątkowskiego do prezydenta Kwaśniewskiego. (TU BYŁY DODANE SKANY PISMA)

ODP.: lechwalesa @Dect Chciałem poznać, w jaki sposób to jest wykonane, czy ten ubek którego uważałem za przyjaciela jest OK. Nie miałem czasu i dałem to do sprawdzenia. Dwa razy prosiłem o dokumenty i dwa razy otrzymywałem inne dokumenty. Kazałem zalakować. Jeśli u Kiszczaka są oryginały to powinny być kopie. W związku z tym nie było mojego zalecenia, ja nic nie niszczyłem, to były ksera.

6. Witam Panie Leszku, czy wybiera się Pan w najbliższym czasie na wakacje? Jeżeli tak to gdzie?

ODP.: lechwalesa @Smyrek3 Nie. Łączę przyjemne z pożytecznym, byłem teraz w Miami, miałem spotkania, a między spotkaniami pochodziłem po wodzie i opaliłem się.

7. virusman: Czy zona Pana Prezydenta Danuta dobrze gotuje?

ODP.: lechwalesa @virusman Chyba dobrze - widzicie jak wyglądam :-) Jest bardzo ambitna honorowa.

Przez prawie 1,5 godziny AMA odpowiedź na 7 pytań, z czego większość to pytania nieistotne... @Wykop, gratuluję merytorycznego AMA na wysokim poziomie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Zapewne po skończonym AMA @Wykop będzie się chwalił wysokim zainteresowaniem...

#ama #lechwalesa #lechwalesacontent
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mieczupc: A czego się spodziewaliście? Że Białek będzie stał nad Leszke i mówił mu "Panie, odpowiadaj pan, bo się Mirki w-----ą"? Oczywiste było, że odpowie na jakieś bzdury i na niektóre trudne pytania, na które miał wcześniej przygotowane odpowiedzi. "Zdrady nie było", "nigdy nie dałem się złamać" i tym podobne p---------e.

Rola Wykopu skończyła się na zorganizowaniu tego AMA i nie wiem czemu mieliby nie chwalić się jego popularnością.
  • Odpowiedz