Wpis z mikrobloga

@MasterSoundBlaster: Usmaż pierś z indyka. Na pozostałym tłuszczu podsmaż posiekaną cebulkę dodaj trochę białego wina i białego octu winnego (może też obejść się bez octu), zagotuj, dodaj musztardę i śmietanę. Przypraw jakimś zielskiem (estragon albo cząber, albo mieszanka ziół prowansalskich) masz gotowy pycha obiad w 20 minut.

#gotujzwykopem
@Abadon:

Nie mam tarki :D Poza tym kto by to obierał? Potrzebuję czegoś na raz, raz, a to by było czasochłonne poza tym.

@Bieniuraper:

W tym tygodniu detoks :<

@jordanos:

Moja patelnia się do tego nie nadaje, ma jakąś skazę i by od razu przywarło :<

@kejwmen:

No ale co :D ? Podsmażam szpinak, dodaję śmietanę, czosnek i tyle? Poza tym może być mrożony? Bo tylko taki raczej